Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

inş oda en yakın zamanda atlatır senin ne sorunun var canım
canım ben,im de eşim varikoselden ameliyat olcak yarın.gizemli kıs noldu biliyon mu adetten 13 gün sonra doktora gittim yumurtamı göremedi.çok komik ya.çatlamış olabilir ya da yumurtlamamışsın bu ay dedi ne komik değil mi ?

ya gizemli kıs kendimi dinlemekten bıktım usandım diyorumki ay bekarken ya da bebek düşünmezken ne rahatmışım.şimdi yumurtlama günü adet günü yok şuram ağrıdı bi sancı var bilmem ne.bu sefer oldu mu acaba.çok sinir ya.

katılıyorum canım sana önceden dert yokken ay adet olcm ondan diyoduk ama şimdi acaba hamilemiyim yoksa aetmi olcam diye insan kendi kendini yyor

canım ben,im de eşim varikoselden ameliyat olcak yarın.gizemli kıs noldu biliyon mu adetten 13 gün sonra doktora gittim yumurtamı göremedi.çok komik ya.çatlamış olabilir ya da yumurtlamamışsın bu ay dedi ne komik değil mi ?

regl günün ayın kaçında canım bende düşük yapmadan önce öyleydi öyleydi dr gttim yumurtan daha çatlamamış dedi igne verelimmi dediler istemedim

<!-- google_ad_section_start -->:Laie_23:Regl Zamani Geçen Arkadaşlarımızın listesi:Laie_23:

:yumurta:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi :yumurta:

Gizemli Kıs............................2 Ekim
Lalezar................................5 Ekim
Cey82..................................5 Ekim
Ecce ...................................6 Ekim
Dilara1................................6 Ekim
Lara74.................................7 Ekim
Ayşegüüll.............................8 Ekim
Ela naz .............................15 Ekim
fikrimin ince gülü............................16Ekim
Şimall............................... 16 Ekim
Azade...............................17 Ekim
Gülker..............................18 Ekim
Semre...............................20 Ekim
Sılam_nisa..........................22 Ekim
Dentnurse..........................23 Ekim
Sabırsızım..........................25 Ekim

2010 ANNE ADAYLARI bebisim

Şubat ANNE ADAYLARI
niisam ..................................... 7 Şubat (Anne adayı süperrrrrrrr) :nazar:
Selzeh .................................... 20 Şubat (Anne adayı süperrrrrrrr) :nazar:

MART ANNE ADAYLARI
Ruzgarim ................................ 4 Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
ayselalper .................................. Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
yns_ysmn .................................. Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
meryem214434 .......................... Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:

NİSAN ANNE ADAYLARI
mrs.m. .................................. 6 Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr) :nazar:
aslıgökçe ........................... 27 Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr) :nazar:
Elaca ...................................... Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr) :nazar:

MAYIS ANNE ADAYLARI
Mimozaçiçeği ........................... Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr) :nazar:
eminegelin ............................ 20 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr) :nazar:
daffodil..................................30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr) :nazar:
Ayyüzlü ............................... 30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr) :nazar:

HAZİRAN ANNE ADAYLARI
papatyammm....................... 7 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrr) :nazar:
unforgiven.............................7 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Tatlı cadım ....................... 10 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
berranur ............................ 23 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:

TEMMUZ ANNE ADAYLARI
Bilgemelek ......................... 06 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Senagül................................13 Temmuz (Anne adayi süperrrrrrrrr) :nazar:
Sevmm.................................19 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Sammy_haa.........................29 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:

AĞUSTOS ANNE ADAYLARI
Denizcim ..............................15 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
İzgil.......................................17 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrrr):nazar:
Lovely ..................................25 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Pekar..........................................Ağu stos (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Betül_betül...........................30 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:

EYLÜL ANNE ADAYLARI
Canimcim......................................Eylü l (Anne adayı süperrrrrrrrrr):nazar:
fudelya..................................... 20 Eylül (Anne adayı süperrrrrrrrrr):nazar:
polyana28 ............................... 19 Eylül (Anne adayı süperrrrrrrrrr):nazar:<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->

katılıyorum canım sana önceden dert yokken ay adet olcm ondan diyoduk ama şimdi acaba hamilemiyim yoksa aetmi olcam diye insan kendi kendini yyor
bi de sanki vücudumuz oyun oynuyor bizle farklı farklı ağrı sancı çıkarıyor.her seferinde de insan yanılgıya düşüyor.benim mesela bebek düşünmeye başladıktan sonra aşırı bel ağrılarım oluyor.diyorum ki bu önceden hiç olmazdı hamileyim felan.
bu arada bu ay farklı bir şekilde sabahları işe giderken uyanamıyorum.elim kolum kalkmıyor.hiç böyle olmazdım.yorgunluk var üzerimde aşırı derecede.al sana bir şüphe daha 🙂 🙂

bi de sanki vücudumuz oyun oynuyor bizle farklı farklı ağrı sancı çıkarıyor.her seferinde de insan yanılgıya düşüyor.benim mesela bebek düşünmeye başladıktan sonra aşırı bel ağrılarım oluyor.diyorum ki bu önceden hiç olmazdı hamileyim felan.
bu arada bu ay farklı bir şekilde sabahları işe giderken uyanamıyorum.elim kolum kalkmıyor.hiç böyle olmazdım.yorgunluk var üzerimde aşırı derecede.al sana bir şüphe daha 🙂 🙂

🙂 🙂 bende öyle canım bak mesela gecenlerde 2 gün ard arda sabahları bulantı çektim bikere akşam çektim gecenlerde gene sabah kalkar kalmaz oldu mide bulantısı baş dönmesi arada oluyor ve belim şimdi ağrıyor neye inancagımı napcagımı şaşırdım valaa 🙂 🙂 ama bu ay gerçekten benim hamile kaldıgım zaman nisan zamanındada öyle olmuştu inş allahım yanıltmaz beni bu ay

🙂 🙂 bende öyle canım bak mesela gecenlerde 2 gün ard arda sabahları bulantı çektim bikere akşam çektim gecenlerde gene sabah kalkar kalmaz oldu mide bulantısı baş dönmesi arada oluyor ve belim şimdi ağrıyor neye inancagımı napcagımı şaşırdım valaa 🙂 🙂 ama bu ay gerçekten benim hamile kaldıgım zaman nisan zamanındada öyle olmuştu inş allahım yanıltmaz beni bu ay
hadi bakalım inşallah bu arada sen kendini daha iyi anlarsın çünkü bi gebelik geçirmişsin ya.ben deki durumlar tamamen karanlığa taş 🙂 🙂

Geri