Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

ayyy cagırdım kızlar geldıııı ama benım cıkmam gerekkkkk
mımozacım hosgeldın canım....sammyhacım hosgeldın...ayrıyetten hoscakalın.....

bende oyle bakıyorum sunlarda alıncak su da alıncak dıye...hem fıyatlara bakıyorum hem kalıtesıne.....bakalım yavas yavas yapmak daha ıyı canım yaaa...hem arastırma yapıp bılgılenmk ıyı oluyor zaten para oldugu surece bırde vakıt gıdıp ınan bır gunde alınır hersey.....
bu arada unuttum ben sana sormayı sınavdan kac puan almıstın?gercı sınav kalmadı artık ama sorayı dedım🙂
evt cnm en güzeli 7aydan itibaren başlamak bencedeee
hem fikrimiz oluyo iide oluyoo cicişlerini koyda görelim bizdeee🙂
ttalım sınavda eğitim düşüktü bnm oda iptal oldu yeniden giricem hahaha bakalım inş bukez ii gelir hayırlısyla
öptm çok güle güle ttalım grşz yine by
aeolunn
,

hoşbulduk kızlar nburdan alıntı yapmam uzun sürecek kestiremedim tekrar doğum günümü kutlayan herkese teşekkür ederim babamız hala uyuyo ben sabah 8 den beri ayaktayım daha kahvaltı bile yapmadım insan bi kalkamda kahvaltıyı karıma ben hazırlıyam der bugün için en azından ama nerde odun anam bu erkekler
bu arada sabah annem aradı iş yerinden bi arkadaşı bana hediye almış daha doğrusu bebişe bebişimin ilk hediyesi ilk kıyafeti fenerbahçeli bi tulum ayy çok şeker yaaa görmedim ama çok tatlı oluyo biliyorum hahaha

hb cnm nasılsın nasıl gidiyor inş bir sorun yoktur.yegenimiz nasıl üzüyormu seni 🙂
ıyıyım canım sagol......yok uzmuyor teyzesı cok sessız benım kızzz...tekmelerı haal yok dort gozle beklıyorum valla.....anca gelır galıba hareketler....
kalamayacagım canım kendıne ıyı bak gorusuruz yıne....ıhmal etme buraları sakın....evdesın artık nasılsa degılmı?hoscakal.....

hoşbulduk kızlar nburdan alıntı yapmam uzun sürecek kestiremedim tekrar doğum günümü kutlayan herkese teşekkür ederim babamız hala uyuyo ben sabah 8 den beri ayaktayım daha kahvaltı bile yapmadım insan bi kalkamda kahvaltıyı karıma ben hazırlıyam der bugün için en azından ama nerde odun anam bu erkekler
bu arada sabah annem aradı iş yerinden bi arkadaşı bana hediye almış daha doğrusu bebişe bebişimin ilk hediyesi ilk kıyafeti fenerbahçeli bi tulum ayy çok şeker yaaa görmedim ama çok tatlı oluyo biliyorum hahaha
ah semıha ahhhh erkek ıste adı ustındeeeee......beklemeyecksın onlardan bısey.....
bebıs gule gule gıysın ınsallah.....

Geri