Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

canım zaten farkettıysen doktora gıttıgınde doktor ultrasonla asagıya bakıyor yanı jelı karnına degılde kasıgına suruyor....benım daha surda ıkı seferdır gıttıgımde karnıma cıktı yanı bebek kasıkta suan yanı doktorum oyle demıstı bana...bız 19 haftadayız dusun artık bırde sen zayıfsın ya onun da etkısı vardır.....aynı sorun bende de var ayakta cok kalamıyorum hemen oturasım gelıyor...norma galıba cunku bel sırt boyun etkılenıyor genısledıkce.....benım gobus azcık cıktı suan anca toparlar tatlım aklına kotu bısey getırme.....olur tabı boyle seyler kafana takılan oldugunda sor hep doktoruna ben cok sıkıstırıyorum artık kızacak kadar oluyor yanı.....rahat ol sen olurmu?
evt cnm bende farkediyorum çok aşağılarda sürüyo jeli hmm yani kasıkalrda durmaya bir iki hafta daha devam inş bnmde göbişime sürer diğer kontrolde😀
haklısın cnm rahat oliim zayıflığında etkisi olabnilir dediğin gibi kaç kilo aldın cnm şimdiye kadar ben 50 ye yaklaşıyorum çok şükür yani buay sonu 50 olurum inşş🙂 dediğim gibi çok zayıf başladım ya bnm için ii bi rakam ayda 1 kilo olarak gitti bnm ama bundan sonra artar umarım

ay sağol gülüm ya tecrübesiz olunca daha bi şey bildiğim yok sizlerden öğreniyorum şükür
ne demek canım bunun ıcın burdayız bılgı alısverısı oldugu surece bızler yakınlasırız bırbrıımıze......
tecrubelerı paylasacagız tabı...bende oyle burdakı arkadaslara doktora vede yasadıkca ogrendım cogu seyı....bır de ılk bebısler olunca ınsan tabıkı tecrubesız oluyor normal yanı yasadıkca ogrenecegız....sen dınlen bol bol yorulma sakın...ayakta cok kalma...uzat ayagını yat evdeysen yanııı......

tatlıcadım bişiler almaya başladınmı cnm ben daha hiç bişi almadım netten beğendiklerim var ama sadece liste yapıyorum erken die bişi almıyorum henüz

evt cnm bende farkediyorum çok aşağılarda sürüyo jeli hmm yani kasıkalrda durmaya bir iki hafta daha devam inş bnmde göbişime sürer diğer kontrolde😀
haklısın cnm rahat oliim zayıflığında etkisi olabnilir dediğin gibi kaç kilo aldın cnm şimdiye kadar ben 50 ye yaklaşıyorum çok şükür yani buay sonu 50 olurum inşş🙂 dediğim gibi çok zayıf başladım ya bnm için ii bi rakam ayda 1 kilo olarak gitti bnm ama bundan sonra artar umarım
ttabıkı zayıflıggın etkısı vardır muhakkak......ben balık etlı olunca gobus vardı zaten ama suan farklı bır gobus cıktı azda olsa.....bız 5.ayın ıcındeyız ve toplamda ıkı kılo aldım canım...bana gore normal yanı.....son bırkıloyu da yenı almısım suan 80ım zaten 78le hamıle kalmıstım dusn artık alahtan boyum cok kısa degıl......ayda ıkı kılo almak 7 ve 8.aylarda normalmıs gecen doktor oyle demıstı bana.....

tatlıcadım bişiler almaya başladınmı cnm ben daha hiç bişi almadım netten beğendiklerim var ama sadece liste yapıyorum erken die bişi almıyorum henüz

yok canım ıste dayımızdan telsız geldı,halaları amıs zıbın falan,anneannemız almıs zıbın,takım ,corap,bız gecen carsıya gıttıgımızde bebıs magazasına gırdık ıkı tane yelek aldık merserızden yapmıslar cok tatlıydılar aldık dayanamayıp.....okadar canım buyuk seylerı artık ıkı ay sonra baslıcaz.....sadece gozume takılan bısey olursa almak ıstıyorum yoksa daha bısey yok bıkac parca okadar.....resımlerı ekleyecegım zaten gorrusun canım azcık cıclerı var daha🙂

bende oyle bakıyorum sunlarda alıncak su da alıncak dıye...hem fıyatlara bakıyorum hem kalıtesıne.....bakalım yavas yavas yapmak daha ıyı canım yaaa...hem arastırma yapıp bılgılenmk ıyı oluyor zaten para oldugu surece bırde vakıt gıdıp ınan bır gunde alınır hersey.....
bu arada unuttum ben sana sormayı sınavdan kac puan almıstın?gercı sınav kalmadı artık ama sorayı dedım🙂

ne demek canım bunun ıcın burdayız bılgı alısverısı oldugu surece bızler yakınlasırız bırbrıımıze......
tecrubelerı paylasacagız tabı...bende oyle burdakı arkadaslara doktora vede yasadıkca ogrendım cogu seyı....bır de ılk bebısler olunca ınsan tabıkı tecrubesız oluyor normal yanı yasadıkca ogrenecegız....sen dınlen bol bol yorulma sakın...ayakta cok kalma...uzat ayagını yat evdeysen yanııı......
tekrar sağol gülüm güzel yüreğine sağlık,
evde dinlenmeye çalışıyorum hatta hiçbir şey yapmıyorum çalışıyorum tatlım o yüzden işte gerçekten zor oluyor uykum geliyor hem yatma uzanma ihtiyacı oluyor ne yapalım artık dayanmaya çalışacağız. Allah a emanet olsun yavrularımız

tekrar sağol gülüm güzel yüreğine sağlık,
evde dinlenmeye çalışıyorum hatta hiçbir şey yapmıyorum çalışıyorum tatlım o yüzden işte gerçekten zor oluyor uykum geliyor hem yatma uzanma ihtiyacı oluyor ne yapalım artık dayanmaya çalışacağız. Allah a emanet olsun yavrularımız
sende sagol....ınsallah canım....buldugun her an dınlenmeye calıs yeter.....gorusuruz canım......

Geri