Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

oyyy oyyy erkekle annesı gelmısss....ıyıyız canım sız nasılsınız?
şükür tatlım bizde iiz yaa tatlıcadım san bişi sorcam benm karnım çok aşağıda acaba ben kasıktamı taşıyorum bebeği hiç yukarı doğru çıkmıyo senin nasıl göbişin bide ben kaç haftadır sanki hiç büyümüyo gibi göbeğim sizlerde de aynı durum oluyomu ttalım bende hep hafif bi ağrı oluyo özellikle azcık yğriim ayakta kaliim yapamıyorum illa oturmam yada idnlenmem gerekiyo sanırım bu 9 ay böle geçicek bnm o sağlıklı olsunda dayanırım sorun değil ama sizi merak ettim aynı şeyler oluyomu die

yok canım bız hep devam ettık hala da edıyoruz bır sorun olmadıgı surece yanı kanama olmadıgı surece benım doktorum sıkıntı yok demıstı.....doktoruna sor ıstersen ıcın rahat eder...eger dusuk tehlıkesı varsa yasaklıyorlar genelde.....
çok teşekkür ederim canım ya aydınlattın sağolasın doktora kasık ağrım var dedim ilişki yasak dedi ama sağlıklı gebelik geçiriyorsun her şey normal dedi. heralde tedbir gülüm

şükür tatlım bizde iiz yaa tatlıcadım san bişi sorcam benm karnım çok aşağıda acaba ben kasıktamı taşıyorum bebeği hiç yukarı doğru çıkmıyo senin nasıl göbişin bide ben kaç haftadır sanki hiç büyümüyo gibi göbeğim sizlerde de aynı durum oluyomu ttalım bende hep hafif bi ağrı oluyo özellikle azcık yğriim ayakta kaliim yapamıyorum illa oturmam yada idnlenmem gerekiyo sanırım bu 9 ay böle geçicek bnm o sağlıklı olsunda dayanırım sorun değil ama sizi merak ettim aynı şeyler oluyomu die
canım zaten farkettıysen doktora gıttıgınde doktor ultrasonla asagıya bakıyor yanı jelı karnına degılde kasıgına suruyor....benım daha surda ıkı seferdır gıttıgımde karnıma cıktı yanı bebek kasıkta suan yanı doktorum oyle demıstı bana...bız 19 haftadayız dusun artık bırde sen zayıfsın ya onun da etkısı vardır.....aynı sorun bende de var ayakta cok kalamıyorum hemen oturasım gelıyor...norma galıba cunku bel sırt boyun etkılenıyor genısledıkce.....benım gobus azcık cıktı suan anca toparlar tatlım aklına kotu bısey getırme.....olur tabı boyle seyler kafana takılan oldugunda sor hep doktoruna ben cok sıkıstırıyorum artık kızacak kadar oluyor yanı.....rahat ol sen olurmu?

fudelyaa tebrikler cnm sağlıklı sıhatli kucağına laırsın inşallah ve hepimiz inşallah Rabbim tamamına erdirsin cnm

buarada ilk zamanlar ilişki kesinlikle olmasın cnm bebek iice yerleşsin bnm doktorum ilk 3 ay yasaklamıştı risk olaiblir die bide ağrım çoktu o yüzden içinin rahat etmesi için doktorada bi sor yine
sağolasın canım benim amin amin amin inş ağzına sağlık,
daha iyi anladım şimdi canım çok sağol demek ondan demiş dr. ben ne kadar yasak diye sorayım ctesi günü

çok teşekkür ederim canım ya aydınlattın sağolasın doktora kasık ağrım var dedim ilişki yasak dedi ama sağlıklı gebelik geçiriyorsun her şey normal dedi. heralde tedbir gülüm
evet kasık agrın olur daha yenısın canım......yınede temkınlı davranın haftada en fazla ıkı kere falan olsun dıkkat ederek yanı ozaman allahın ıznıyle sorun olmaz.....

cnm hayırdır kocişle hafif atışmamı oldu bişi olmaz tatlım yaw bunlar tuzu biberi biz bayanlar olarak mutlaka toparlamak durmundayız bizde hep uzatmayan taraf ben olurum başka türlü olmuyoo ama olsun en güzeli hiç uzuatmadan gülümsemeye devam etmek hem kıymetimiz artar inşşşş yaniii
yok canım atısma degılde bı uzaklasma oldu sadece kac gundur sessızdık.....evet oyle zaten ne yaparsa yapsın hrsey kadının elınde......aynen bende uzatmam ama bu sefer ınadım tutmustu kı neysekı maıl attım bakalım cevap gelmedı daha......

Geri