canım yaaaa nolcak bizim halimiz...yarın sabah olsada uyanınca dilimin altına termometreyi koysamda ateşim tavan yapsa sonra ben buraya gelsen çıktı çıktı diye bağırsam hoş olmazmı yaaaa
ahaaaaa bacım kıyametmi kopacak neeeee sen ve ben burada hemde ikimizde online ayyy inanamıyorum biri beni cimdiklesinnnn
canııım hoşgeldin nasılsın senin ateş nasıl yaww benimki takıldı kaldı bi yükselemedi kerata
canımsın yaaa evet evet bekleyip görecez artık tuutumu tutmadımı hheehheee:meri:
Valla benimkinde hafiften bir yükselis var gibi kusum ama dünkü isima güvenemiyorum hic.Pazartesi aksami migrenim tuttu ve agri kesici almak zorunda kaldim.Agri kesicinin ates düsürücü özelligide olduguna göre o günkü atesten bisey cikarmak mümkün degil sanirim.Hapi almamla atesi ölcmem arasinda sekiz saat vardi...
Valla benimkinde hafiften bir yükselis var gibi kusum ama dünkü isima güvenemiyorum hic.Pazartesi aksami migrenim tuttu ve agri kesici almak zorunda kaldim.Agri kesicinin ates düsürücü özelligide olduguna göre o günkü atesten bisey cikarmak mümkün degil sanirim.Hapi almamla atesi ölcmem arasinda sekiz saat vardi...