Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

tam 12 haftalık olacagız canım. ıste ıkılı testımız yapılcak ve ense kalınlıgımız ölculeecek.....ınsallah zaten ıcerı girer girmez hemen gorelım dıyecegım daha konusmadan doktorla....🙂

oooo öyle şaşıracaksın ki anlatamam.... ben inanamamıştım. çünkü önceki aylarda mercimek, fasulyeydi ama şimdi bir gör tam bir bebek 🙂 her yeri oluşmuş. muhteşem birşey. inşallah testlerin güzel çıkar canımm

evet canım başladık, aslında erken am yavaş yavaş öderiz dedik çünkü alınacak şey o kadar çok ki...

canım biz 2 aydır araştırıyorduk, hem fiyat hem kalite hem de kolaylığı açısından. bebek arabasını da oto koltuğunu da chicco aldık. bebek arabası hafif. oto koltuğu da aklınızda olsun 0-18 kg olanını alın. bu kilo aralığını alınca bir daha çocuk 4-5 yaşına gelene kadar başka almaya gerek kalmıyor. fiyatlar standart gibi evet ama joker mağazası hediye çeki de veriyor o yüzden en indirimli o canım.
bebek arabası 269, oto koltuğu 289 tl canım yanılmıyorsam.
tamam canım sagol....markası ıyıymıs aslında normal fıyatında...bakalım babmız cok heveslı oto koltuguna herhalde bızde ılk onu alırız🙂

allahım bu fiyatlar ne böleee ben hiç doğurmiyim hep içimde kalsın o zaman demek gelio içimden

yaaaa sorma epey pahalılar. ucuza da var ama güvenemiyorsun. mesela oto koltuğu iyi olmalı çünkü bebeğin omuriliği falan gelişmemiş oluyor allah korusun kaza anında zarar gelir.
bebek arabasını da ucuza bulursun, ama bebeğin rahatlığı için iyisi olsun diyorsun. araba hafif olmalı diyorsun. bir orta yolu buluyorsun işte.
sen daha bakmadığın için bilmiyorsun 1500 tl ye bile bebek arabası var, ne yapacaksa, bebişleri uçuracak herhalde 🙂 vitesli mi acaba 🙂

oooo öyle şaşıracaksın ki anlatamam.... ben inanamamıştım. çünkü önceki aylarda mercimek, fasulyeydi ama şimdi bir gör tam bir bebek 🙂 her yeri oluşmuş. muhteşem birşey. inşallah testlerin güzel çıkar canımm
ınsallah canım suan kafamı kurcalayan bu sonuclar zaten.....kac gune cıkıyor sonuc canım?hanı ense kalınlıgı hemen bellı olur dıye dusunuyorum ama cunku ultrasondan bakacagı ıcın...dıger sonuclar ıste kan tahlılı sonucları ıkı gunu bulurmu kı?

yaaaa sorma epey pahalılar. ucuza da var ama güvenemiyorsun. mesela oto koltuğu iyi olmalı çünkü bebeğin omuriliği falan gelişmemiş oluyor allah korusun kaza anında zarar gelir.
bebek arabasını da ucuza bulursun, ama bebeğin rahatlığı için iyisi olsun diyorsun. araba hafif olmalı diyorsun. bir orta yolu buluyorsun işte.
sen daha bakmadığın için bilmiyorsun 1500 tl ye bile bebek arabası var, ne yapacaksa, bebişleri uçuracak herhalde 🙂 vitesli mi acaba 🙂
ayyyy hemşommmm allah ıyılıgını versın guldurdun benı🙂

uzay aracıdır o bence🙂

tamam canım sagol....markası ıyıymıs aslında normal fıyatında...bakalım babmız cok heveslı oto koltuguna herhalde bızde ılk onu alırız🙂

canım biliyorum sizin için erken ama kasım aralıktan önce almaya çalışın çünkü zamlanabilir. yeni yıl tarifesi geliyor ya. marka iyi evet, başına iş gelse bile hemen çözümler.

tatlım tekrar söylüyorum 0-13 kg olanı almayın sakın. onu sadece 1 yaşına kadar kullanıp sonra yeniden almak zorunda kalırsınız. 0-18 kg ideal.

ay evet herşey çok pahalı ne bu yaaa.kalitesiz almaya için elvermiyor kaliteyi de cebin elvermiyor

ınsallah canım suan kafamı kurcalayan bu sonuclar zaten.....kac gune cıkıyor sonuc canım?hanı ense kalınlıgı hemen bellı olur dıye dusunuyorum ama cunku ultrasondan bakacagı ıcın...dıger sonuclar ıste kan tahlılı sonucları ıkı gunu bulurmu kı?
ense kalınlığı tek başına bişey ifade etmiyor.kan sonuçlarıyla beraber bilgisayar hesaplıyor risk oranını.1 haftada çıkıyor genelde

viteslidir ama otomatik olanından heheheh bune yaaa alt tarafı bi bebk arabası 1500 tlye insanlar bi ay bile çalışarak kazanamıyolar eee nasıl alcaz biz o kadar şeyi şimdiden alıyım ben en iyisi anca doğurana kadar öderiz yada keşke evlenir evlenmez almaya başlasaydım dahamı iyi olurdu

Geri