Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

sagol canım kac gundur kasık bolgemde yanma ve agrı var ıgnelenıyor sankı.....su cuma gunu bır gelseydı hayırlıısıyla....bulantılar hafıfledı arada yokluyor benı ama allahtan agır degıl....cok merak edıyorum onu ben yaaaaaaaa:shootout:nasıl acaba rahatmı ıyı mı bır sorun varmı?gecelerı yatamıyorum zaten...rahat bır pozısyon ayarlayamadım kendıme....ve bu ara acayıp wc ıtıyacım oluyor bır yudumla bıle cıkıyorum wcye....her saat bası nerdeyse.....boyle bızde durumlar canım....ama genele bakılınca ıyıyım alaha sukur...tek yavrumu merak edıyorum en buyuk sıkıntım o.....
sen nasılsın?
e oluyor öyle geçiyor sonra sonra da bebek büyüdükçe yine başlıyor.wcye gitmemek için su içmezlik yapma sakın sen yine de bol bol su iç

canımmm iyi olmanıza çok sevindim. doktora gittiğinde tam kaç haftalık olacaksın?
canım o ağrılar normal takılma ama kendini dinlendir lütfen. ne güzel bak senin bulantın öyle aman aman birşey olmadı maşallah. ben ilk 3 ay en rahat sırt üstü yattım... şimdi de yatıyorum ama çok değil rahat ettirmiyor beni öyle mecburen sağa sola dönüyorum. wc olayı normal, sonuçta baskı yapıyor. bu aralar benim de yürüyüş yaparken çok geliyor 🙂
ayyyyy çok heyecanlı miniğini göreceksinnnn 🙂
tam 12 haftalık olacagız canım. ıste ıkılı testımız yapılcak ve ense kalınlıgımız ölculeecek.....ınsallah zaten ıcerı girer girmez hemen gorelım dıyecegım daha konusmadan doktorla....🙂

ayy tatlışım çok fena ama yaaa felaket oldum şimdi yastık koydum biraz daha ii oluyo ama yine aynı oluo göğüslerim zaten kocaman oldu gerçi hep kocamandı ama iyice büyüdü bide bişi dicem şimdi ben 4 hafta 6 günlük hamileyim yaa ağustosun 6 sında randevum var yaa orda bebiş gözükürmü kese belli olurmu neler görürüz kalp atışı olurmu dinletirlermi

mrs.m canım yıgenımın cıcılerını almaya baslamıssınız okudum.....oto koltugunu nekadara aldınız canım ya bızde alıcaz ben fıyat arastırması yapıyorum.....gercı genelde aynı fıyatlar ama....

evet canım başladık, aslında erken am yavaş yavaş öderiz dedik çünkü alınacak şey o kadar çok ki...

canım biz 2 aydır araştırıyorduk, hem fiyat hem kalite hem de kolaylığı açısından. bebek arabasını da oto koltuğunu da chicco aldık. bebek arabası hafif. oto koltuğu da aklınızda olsun 0-18 kg olanını alın. bu kilo aralığını alınca bir daha çocuk 4-5 yaşına gelene kadar başka almaya gerek kalmıyor. fiyatlar standart gibi evet ama joker mağazası hediye çeki de veriyor o yüzden en indirimli o canım.
bebek arabası 269, oto koltuğu 289 tl canım yanılmıyorsam.

ayy tatlışım çok fena ama yaaa felaket oldum şimdi yastık koydum biraz daha ii oluyo ama yine aynı oluo göğüslerim zaten kocaman oldu gerçi hep kocamandı ama iyice büyüdü bide bişi dicem şimdi ben 4 hafta 6 günlük hamileyim yaa ağustosun 6 sında randevum var yaa orda bebiş gözükürmü kese belli olurmu neler görürüz kalp atışı olurmu dinletirlermi
tamam oyle deavm et...sırtustu yatabıldgın taktırde rahat olursun....tabıkı keseyı gorursunuz.....kalp atısı, benım 8 haftada duyulmustu.....bır sonrakı randevunda duyulur o buyuk ıhtımal.....gogusler aynı valla bomba oldular:ehi:sen sadece doktora ne yemelıyım neyapmalıyım yada ne yapmamalıyım dıye soru sor yanı kafana takılanları.....

Geri