Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

salamura yaprak bastım kızlar bu sene dolabım tam dolu olmalı.doğum kışa geleceği için bu kış çetin geçecek.komşu gelip yaptı.bir velveleyle geldi ki size görüşürüz diyemedim.

ben de birden nereye gittin diyordum 🙂
ohhhh ne güzelllll afiyetle yiyin inşallah. ben de bu seneki dondurucuya koyulacak yiyecekleri daha özenli yapmaya çalışıyorum. hem sağlıklı beslenmek adına hem de doğumda aileler gelecek, yenilecek şeyler bol olsun diye canım.
fasulye yapıcam yakında, biber közleyip koyarım. annem turşu yapar 🙂

selam canımmm hoşgeldin nasılsın bebişin nasıl
sagol canım kac gundur kasık bolgemde yanma ve agrı var ıgnelenıyor sankı.....su cuma gunu bır gelseydı hayırlıısıyla....bulantılar hafıfledı arada yokluyor benı ama allahtan agır degıl....cok merak edıyorum onu ben yaaaaaaaa:shootout:nasıl acaba rahatmı ıyı mı bır sorun varmı?gecelerı yatamıyorum zaten...rahat bır pozısyon ayarlayamadım kendıme....ve bu ara acayıp wc ıtıyacım oluyor bır yudumla bıle cıkıyorum wcye....her saat bası nerdeyse.....boyle bızde durumlar canım....ama genele bakılınca ıyıyım alaha sukur...tek yavrumu merak edıyorum en buyuk sıkıntım o.....
sen nasılsın?

hosbuldum canım nasılsınız bakalım oglusun nasıl?
geçen sene çalışıyordum bu dönem hiçbişey koyamamıştım acemiydim de.bu sene de çıkıp alamıyorum.sağolsun komşular haber veriyorlar şunun mevsimi geldi şurdan kendime alacam sana da alayım mı diye.bezelye ve vişne koydum dolaba.başka şeye yer kalmaz diye yaprakları salamura yaptım.hepsini de komşular aldı sağolsunlar.yardım da ettiler yaparken.dolabı doldurmak istiyorum.kışın gelen giden olacak doğumdan dolayı bi de ben yanlızken de hazırda yemek olsun diye.annemden kurutmalık dolma ve turşu isteyecem.

mrs.m canım yıgenımın cıcılerını almaya baslamıssınız okudum.....oto koltugunu nekadara aldınız canım ya bızde alıcaz ben fıyat arastırması yapıyorum.....gercı genelde aynı fıyatlar ama....

sagol canım kac gundur kasık bolgemde yanma ve agrı var ıgnelenıyor sankı.....su cuma gunu bır gelseydı hayırlıısıyla....bulantılar hafıfledı arada yokluyor benı ama allahtan agır degıl....cok merak edıyorum onu ben yaaaaaaaa:shootout:nasıl acaba rahatmı ıyı mı bır sorun varmı?gecelerı yatamıyorum zaten...rahat bır pozısyon ayarlayamadım kendıme....ve bu ara acayıp wc ıtıyacım oluyor bır yudumla bıle cıkıyorum wcye....her saat bası nerdeyse.....boyle bızde durumlar canım....ama genele bakılınca ıyıyım alaha sukur...tek yavrumu merak edıyorum en buyuk sıkıntım o.....
sen nasılsın?

canımmm iyi olmanıza çok sevindim. doktora gittiğinde tam kaç haftalık olacaksın?
canım o ağrılar normal takılma ama kendini dinlendir lütfen. ne güzel bak senin bulantın öyle aman aman birşey olmadı maşallah. ben ilk 3 ay en rahat sırt üstü yattım... şimdi de yatıyorum ama çok değil rahat ettirmiyor beni öyle mecburen sağa sola dönüyorum. wc olayı normal, sonuçta baskı yapıyor. bu aralar benim de yürüyüş yaparken çok geliyor 🙂
ayyyyy çok heyecanlı miniğini göreceksinnnn 🙂

Geri