K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 25 Aralık 2007 #51 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 cemosum hadi seni bekliyorum... buyur buyur...
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 25 Aralık 2007 #52 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 ne güzel bir resim demi ama????
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 28 Aralık 2007 #53 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Herkese güzel bir gün diliyorum, cumaniz hayirli olsun,....
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 28 Aralık 2007 #54 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 geldim köri hayırlı cumalar canım allah herkesin duasını kabul etsin gene gelirim ben canım
Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 geldim köri hayırlı cumalar canım allah herkesin duasını kabul etsin gene gelirim ben canım
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 28 Aralık 2007 #55 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Sagol canim kösecime ugradigin icin, cok mutlu ettin beni...
Yesil Gözlü Yeni Üye Üye 28 Aralık 2007 #56 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Bende geldimm canim, burdanda bir gecmis olsun demek istedim....
ms_enemy Yeni Üye Üye 28 Aralık 2007 #57 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 herşey gönlünce olsun canımmmm
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 29 Aralık 2007 #58 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Tsk ederim hepinize kösecime gelen herkesede bende kocaman bir öpücük...
Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Tsk ederim hepinize kösecime gelen herkesede bende kocaman bir öpücük...
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 30 Aralık 2007 #59 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 iyi yıllar köricim yeni yılda güzel günler görmen dileğiyle herşey gönlünce olsun mutlu ol
Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 iyi yıllar köricim yeni yılda güzel günler görmen dileğiyle herşey gönlünce olsun mutlu ol
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 30 Aralık 2007 #60 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Tsk ederimmmmmmmmm ablaciimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Tsk ederimmmmmmmmm ablaciimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm