*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 31 Aralık 2007 #71 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 31 Aralık 2007 #72 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 31 Aralık 2007 #73 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 buda sana ve arkadaşına hediyem olsun
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 31 Aralık 2007 #74 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 canim cok tsk ederim ama son 3 resmini göremiyorum....
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 31 Aralık 2007 #76 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Tsk ederim hepinize, hepiniz cok iyisiniz...
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 1 Ocak 2008 #77 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 1 Ocak 2008 #78 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Kaderimi baştan çizemez miydin Bu kördüğümü sen çözemez miydin Daha önceleri gelemez miydin Ah benim hazanım eylül bakışlım
Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Kaderimi baştan çizemez miydin Bu kördüğümü sen çözemez miydin Daha önceleri gelemez miydin Ah benim hazanım eylül bakışlım
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 1 Ocak 2008 #79 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 tsk ederim canim benim beni bu mesajlar öyle mutlu ediyorki anltamam sagol yaaaa...
Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 tsk ederim canim benim beni bu mesajlar öyle mutlu ediyorki anltamam sagol yaaaa...
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 1 Ocak 2008 #80 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂