K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 13 Aralık 2007 #31 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Tsk ederim canim benimmmm, seninde günün cok güzel gecsin, hersey gönlünce olsun canim... herzaman beklerim canim kahveyede gel ok??? 🙂
Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Tsk ederim canim benimmmm, seninde günün cok güzel gecsin, hersey gönlünce olsun canim... herzaman beklerim canim kahveyede gel ok??? 🙂
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 14 Aralık 2007 #32 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Günaydın canım, güzel bir gün dileğiyle. Ben bu köşenin daimi misafirlerindenim 🙂
Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Günaydın canım, güzel bir gün dileğiyle. Ben bu köşenin daimi misafirlerindenim 🙂
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 15 Aralık 2007 #33 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Tsk ederim canim ablam.... herzaman sana kapim aciktir ve cok mutlu oluyorum ben sen geldikce...
Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Tsk ederim canim ablam.... herzaman sana kapim aciktir ve cok mutlu oluyorum ben sen geldikce...
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 16 Aralık 2007 #34 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Ablan hep seninle birtanem, merak etme ben hep buralardayım 😉 Günün aydın olsun canım, iyi pazarlar diliyorum sana...
Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Ablan hep seninle birtanem, merak etme ben hep buralardayım 😉 Günün aydın olsun canım, iyi pazarlar diliyorum sana...
A AlbertEinstein Yeni Üye Üye 16 Aralık 2007 #35 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Herkeze iyi pazarlar. Köşenizde bol sohbetler dilerim.
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 16 Aralık 2007 #36 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Hepinize tsk ediyorummm....
D DeNiZz Yeni Üye Üye 16 Aralık 2007 #37 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 köşen hayırlı olsun öyle geçerken uğradım, bi dahakine elim boş gelmem
Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 köşen hayırlı olsun öyle geçerken uğradım, bi dahakine elim boş gelmem
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 16 Aralık 2007 #38 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 herzaman sana kapi aciktir canim buyur gel....
D DeNiZz Yeni Üye Üye 16 Aralık 2007 #39 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 canımm bu köşen için bence çok güzel duracak 🙂
G gülgüzeli Yeni Üye Üye 16 Aralık 2007 #40 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 canım bende geldim köşene umarım güzel paylaşımlarımız olur.....