Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

Canim benim gogus agrisi felan yok sadece arada bir kasik agrisi var bide bugun bisey farkettim sabah kalktigimda yemek yemek istiyorum ama sofrada yiyemiyorum bide cok tatliyi severim dun esim biseyler getirmisti cayin yaninda yiyemedim bilmiyorum ama benim bugun igneden sonra 18. gun hayirlisi insallah seninde iki gun sonra test gunun ama bence bekle cunku ben iki kere test yaptim negatif hayirlisi olur insallah

Kizlar yarin doktorum cagirdi kan testi icin bu gun igneden sonra 18.gunum ne olur bana dua edin.

Canım benim iyi olacak. inşallah hayırlı haberlerle gelirsin 🙂 öğrenince hemen haber ver 🙂

Kızlar sabah namaza kalktığımda adet olmuştum çok üzüldüm ama nasip demekki 19.cu gunden sonra âdet olunuyormuş neyse tedavide yıkılmaz artık hayırlısı neyse o olsun🙁

Canim doktor aradim ara verelim biraz dedi bende istemiyordum zaten artik tedavi kendiline birakacam artik hayirlisi

Slm kızlar bana bir yardım edin benim adetim 5 gün gecikti bu ay klomen ve Protestan kullandım adetim 11. Günü çatlamıştı yumurtam sizce hamile olabilir miyim sabah test yaptım negatif çıktı çok merak ediyorum. Benimle aynı durumu yaşayan var mı