Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

Slm bayanlar bende anne olmak isteyenlerdenim.6 aydır denememize rağmen olmadı eşimin sperm hareketi zayıf 1 ay klemon kullandım adetim 6 gün gecikti daha sonra regli oldum eşimin tedavisi bitmek üzere bende 2. Sefer klomen kullandım bugün 5. Günüm (günde 2 tane 5 gün) yumurtlama günümde tekrar deneyeceğiz ama içimden bir ses olumsuz çıkacak diyor , allah benim gibi hayırlı bebek isteyenlere yardım etsin inşallah.

Sural merhaba,
Ben de sanırımbu ay ganaphene kullanıcam, ilaçın yan etkisi oldu mu? Biraz bahsetsene. Bir de ben de ve eşimde herşey normal hızlandırmak için kullanabileceğimizi söyledi doktorum. Benim de aklıma yattı ama yine de korkuyorum yan etkisi çok olursa diye. Bir kez çatlatma iğnesi denedim, çok stres yaptım normalde çatlayan yumurta bu sefer 4-5 gün sonra çatladı stresten. Netice olmadı. 3 -4 kilo aldım bir de üstüne üstlük. Dilerim en kısa zamanda sağlıklı bebeklerimize kavuşuruz.

merhaba ben evleneli 4 ay oldu ve 3 ay klomen kullandım gebeliği hızlandırsın diye 3. ayımda hamile kaldım darısı olmayanların başına allah yardımcınız olsun

Betül merhaba, gözün aydın olsun. Sen de ve eşin de bir sıkıntı yok muydu? Gebeliği hızlandırsın diye dedi benim doktorum da, sen de aynı şeyi yazınca sana da akıl danışayım dedim. Sen klomen kullanmışsın bana ganaphene dedi. İnşallah darısı tüm isteyenlerin başına.. Bakalım biz ne zaman hissedeceğiz o güzel duyguyu

Kimsecikler yazmamış mı? Neyse, serephone kullandım ben. Adetin 5. günü bir sabah bir akşam aç karnına. Biraz sancım oldu, azcık sağda daha çok solda🙂 Sebebini anladım bugün. 4 yumurtam oluşmuş. Biri sağda 3 ü solda. Bugün 11. günüm, ilaç dün bitti, en büyüğü 18 mm. 14, 13 diğeri kaç hatırlamıyorum. Şimdi onları çatlatmak içn biraz büyümesini beklicez, 2 gün sonra tekrar doktora gidecem, ilişki önerecek. Bakalım bu hızlandırma işi işe yarıyor mu? Olsa bir de üstüne ikiz olsa ne güzel olur değil mi kızlar?

Merhaba,

bende bu ay klomene başladım. Geçen ay adet tarihim 11 ocaktı. Bugün evde test yaptım ancak sonuç negatif çıktı maalesef. Erken olduğu için testte çıkmamış olabilirmi? kan testinde çıkarmı acaba?_?

Merhaba,

bende bu ay klomene başladım. Geçen ay adet tarihim 11 ocaktı. Bugün evde test yaptım ancak sonuç negatif çıktı maalesef. Erken olduğu için testte çıkmamış olabilirmi? kan testinde çıkarmı acaba?_?

Erken olduğu için çıkmamış olabilir, kan testinde çıkar diye biliyorum hatta döllenmeden 10 gün sonra kan testi bakılıyormuş. Eğer belirtilerin de varsa bir yaptır bakalım, dilerim bebeğine bu ay kavuşursun. Bu arada sen de durum neydi? Kaç yumurtan oluştu?

Duygu siz de bir problem var mı? Ya ben de 4 yumurta giderse boşa, üzülürüm. Bakalım yaklaşık 14 gün sonra sonucu bildiririm. Sonra bir 14 gün sonra yumurta sayısını.. offf.. bu 5. deneme olacak. Zaman çok hızlı geçiyor. İnşallah tez zamanda bebeklerimiz olur.

bende kulladım bir kutu..bebek olmadıgı için..progestan ve o hayatımın ayrılmaz ikilisi 🙂 ama hala bişi yok 🙁

Sevgili koza eğer sizde ve eşinizde problem yoksa kullandığınız ilaç gerçekten gebe kalmanızı hızlandıracaktır🙂) kesinlikle stres yapmayın stres yumurtaları fena etkiliyor ayrıca sana tavsiyem bol bol incir ve fındık ye yumurta için bulunmaz şifadır hem olgunlaştırıyor hem çatlatıyor.Bu tür ilaçların en büyük yan etkisi gögüslerde aşırı hassasiyet ve kilodur.Ve hamilelik oluşursa genelde çoğul gebelikler oluşmaktadır.Allah tüm isteyenlere hayırlısını nasip etsin geçmiş olsun canım🙂

Merhabalar Citos. teşekkür ederim tavsiyelerin için🙂 İncir yemedim ben bu ay ilaç kullandım diye artık da olgunlaştılar, cuma
iğne oldum, çatlayan çatlamıştır gari. Evelsigün çatladı sanki ama hepsi aynı anda mı çatlıyor bu yumurtaların, dört tane olmuştu ya? İnşallah dediğin gibi çoğul gebelik olur. İkizlerim olsun çok istiyorum. İkisi beraber büyüsünler ne güzell olur. Stres bu ay yapmadım çok, ama yine de rahat bir kadın değilim ben, stresli azcık yapım🙂 Her şeyi çok kafama takıyorum. Doktora da dedim, bişi olmaz dedi geçti. Hayırlısı artık. Bu ilaçların çok kullanımı da erken menepoza neden oluyormuş. Kilo olayı da feci fena.Çok iştahım arttı. Yemek yemeyi sevmem ama ben bile 3 kilo aldım🙂 Hayırlısı, allah tez zamanda tüm isteyenleri meleklerine kavuştursun.

Sevgili koza eğer sizde ve eşinizde problem yoksa kullandığınız ilaç gerçekten gebe kalmanızı hızlandıracaktır🙂) kesinlikle stres yapmayın stres yumurtaları fena etkiliyor ayrıca sana tavsiyem bol bol incir ve fındık ye yumurta için bulunmaz şifadır hem olgunlaştırıyor hem çatlatıyor.Bu tür ilaçların en büyük yan etkisi gögüslerde aşırı hassasiyet ve kilodur.Ve hamilelik oluşursa genelde çoğul gebelikler oluşmaktadır.Allah tüm isteyenlere hayırlısını nasip etsin geçmiş olsun canım🙂

Geri