Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

Merhaba canım benimde bebişim yok 15 yıl olcak nerdeyse tecrübeli biri olarak sana tavsiyem kesinlikle sters yapma kafana takmamaya çalış ben zamanında çok sters yaptım olcakmı olmiycakmı diye inan çok iyi anlıyorum insanın elinde değil.. Şimdi malesef benim için çok geç yaş ve problemimden dolayı oyüzden sen ve senin gibi arkadaşlar tedavi sürecinde evde durmayın eşinizle dışarıya çıkın muhakkak bir yere gidin çok iyi gelecektir.İştahın açılması normaldir bir de gögüslerde acayip hassasiyet ve büyüme oluyor İnşalah canım Allah tüm isteyenlere de banada bu gecenin hatrına hayırlı evlatlar nasip etsin sevgilerimle 🙂

Çitos, tavsiyelerin için çok teşekkür ederim. Zaten bütün gün iş güç koşturmaca, uzaklaşıyorum gündüz bu konulardan. Bu arada yaşlarımız aynı. Ben de 33 yaşındayım. Sanırım sen çok erken evlendin. 33 olalım, bu yıl beraberce hamile kalalım🙂 Bu arada sakıncası yoksa sorunun nedir?

Rica ederim canım seve seve tecrübelerimi paylaşmak isterim 🙂Erken evlendim canım sorunum kanal ve tüplerde tıkanıklık ayriyeten tüplerde hasar son zamanlarda yumurta rezervinde azalma vardı.Yumurta sorununu her gün incir yiyerek atlattım gibi🙂İnşallah canım bu yaşımızda hamile kalırız hayırlısıyla inşallah Allahım bütün isteyene versin canım🙂

Ay citos yaşımız 50 gibi konuşmuşsun. Benim bir arkadaşım 43'ünde normal yolla hamile kalıp, normal doğumunu yaptı. Mis gibi de sağlıklı bir oğlu var. Şekerim en güzel çağlarımız. benim içim çok rahat, tıp çok ilerledi, artık hamile kalmak için kadın olman yetiyor, gerisini doktorlar yapıyor. Bakalım bu ay heyecanlı bir bekleyiş olacak benim için. Yaklaşık 1o gün sonra belki de güzel haberlerim olucak kim bilir? Sizin çalışmalarınız oldu mu bu ay? Olduysa beraber gün sayalım🙂

Rica ederim canım seve seve tecrübelerimi paylaşmak isterim 🙂Erken evlendim canım sorunum kanal ve tüplerde tıkanıklık ayriyeten tüplerde hasar son zamanlarda yumurta rezervinde azalma vardı.Yumurta sorununu her gün incir yiyerek atlattım gibi🙂İnşallah canım bu yaşımızda hamile kalırız hayırlısıyla inşallah Allahım bütün isteyene versin canım🙂

Canım arkadaşın için çok sevindim ama inan her şey vaktinde güzel Umarım o kadar çok beklemeyiz🙂Benim içimde rahat her türlü olumsuzluğa karşın Allahtan ümidimi kesmedim bir gün olacağına inanıyorum..İnşallah canım bu günlerde senden olumlu haberler alırız.Benim çalışmalarım kendi çapım da sanırım 5 yıl oldu tüp bebeği yapalı olmadı..Şimdi preseed diye bir jel aldım yanında ovülasyon testi birde folik plus ilaç aldım Allah izin verirse siğarayı bırakıyorum ve hemen arkasından aldıklarımı kullancam olmassa yeni tüp bebek tedavisi canım bakalım her şeyin hayırlısı.. 🙂)))))

ay ben de öyle umarım. Onun 4. oldu 🙂 o da beklemedi. Oğlan oğlan diye kendini yedi de 3 kızdan sonra bir de oğlan yapıverdi. İnşallah beraber güzel haberlerimizi paylaşırız. Burdan forumu okuyorum, birinin çocuğu olduysa nasıl güzel bir umut oluyor, mutlu oluyorum. Ama biliyorum ki her şeyin bir zamanı var. Bakalım benim 5. günü iğne olalı. Karnımın alt bölgesinde bir de özellikle sol kasıkta ağrı var. Bir de ilaçlar feci kabız ve gaz yaptı sanırm🙂) Olsun bebişler için katlanıcaz gari, nelere katlatmıyoruz ki. Ne güzel demişsin işte hayırlısı🙂

Keşke hamile kalanlar belirtileri yazsaymış🙁 mesela ilacın etkisi kaç gün sürüyor. Adet olana kadar şişkinlik ve kasık ağrısı sürüyor mu? Gögüslerde zerre kadar hassasiyet yapmadı ilk andan itibaren. Normal mi ki her şey, çatlatma iğnesinin 7 günü bugün? kasıklarım sol taraf ve karnımın alt bölgesinde ağrı var. Bugün gaz iyice azaldı. Bu topiğe uğrayan yok ana ola ki uğrarsanız lütfen cevap verin bana.

bende bu ay klomen kullandım ardındanda doktorum iğne yaptı normal prosudürü izledik bakalım hayırlısı iğne olalı 10 gün geçti içim içime sıgmıyor oldumu hamile kaldımmı acaba diye regli olup olmamayı beklicek sabrım yok pazartesi ilk işim kan tahlili yaptırmak olacak olmazsa önümüzdeki ay bidaha klomen bidaha iğne hayırlısı nediyim.....

slm arkadaşlar ben de progestan kullanmaya yeni başladım klomen de kullandım ama hamilelik oluşmadı tekrar klomen kullanıcam ama progestan bitince bu iki ilaçla hamile kalan varmı ....

Pnr30 haberlerini ilet bana da. Ben de ikinci kez serophene kullanıyorum. İlk denemem umutlu ama başarısızdı. 4 yumurtadan birini bile tutturamadık😀 Sanırım bugün kan tahlili yaptırmış olmalısın. Bizlerle de paylaş tecrübelerini..

bende bu ay klomen kullandım ardındanda doktorum iğne yaptı normal prosudürü izledik bakalım hayırlısı iğne olalı 10 gün geçti içim içime sıgmıyor oldumu hamile kaldımmı acaba diye regli olup olmamayı beklicek sabrım yok pazartesi ilk işim kan tahlili yaptırmak olacak olmazsa önümüzdeki ay bidaha klomen bidaha iğne hayırlısı nediyim.....

Geri