Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

geçmiş olsun lady.hiç üzülme herşeyin hayırlısı .o hayalkırıklığını iyi biliyoruz hepimiz.bence ilaçları bırakma tabii eğer yumurtan kendi büyüyosa bırakabilirsin benim büyümüyo mesela.hakkımızda hayırlısı olsun.benimde bu ay yumurta büyümedi mesela. 🙁

hoşbulduk🙂 yaşım çok küçük diil aslında 26 yaşındayım bakalım salı günü kontrole gidcem dr.ne dicek merak ediiorum sabırıszlıkla bekliorum o günü 🙂 inş hayırlı haberler getiririm🙂

canım senı cok ıyı anlıyorum senınle aynı donemde basladık ılaca vede reglımız aynıydı ben sana bısey soylıyım ben dusuk oldugumu soylemıstım baska doktora gıttım ordakı doktorum bana tahlıl sonuclarında yalancı gebelık yasamısım meyerse yanı dusunun kızlar kendımızı adapte ettıgımız ıcın yalancı gebelık yasamısım ılac bende ıse yaramadı kuzenım bı doktora gıtmıs oraya gıtcem adetımın bıtımınde onunda ıkıncı cocugu olmamıs doktor ılac vermıs esınede kendınede hemen o ay hamıle kalmıs aslında hersey bos zaman geldımı zaten olcak adet zamanı psıkolojım bozuluyo rabbım herlese hayırlı saglıklı evlatlar versın ıns

hayırlısı canım yaa hepımızın yasadıgı duygu aynı oakdar ıyı anlıyorumkı senı kımseyı gormek bıle ıstemıyo ınsan bısey dıyecekler soracaklar dıye yeri geliyo ben annemı cekemıyroum kadının bu ay cok dua ettım olacak ıns demesı bıle kırıyo benı cok zor bı süreçteyiz rabbim yardımcımız olsun ama yılmak yok tam gaz devam rabbim verecek zamanı gleınce bızde sebebını bıkmadan usanmadan yerıne getırcez

aminn cok sasırıyorum böyle hemencık oldu dıyenlere canım yaaa

Amin, hayırlısı ne zamansa o zaman olacak tabi ama, insanız işte.Ne biliyim bu kadar üzüldüğüm için kızıyorum kendime. Aslında hiç üzülmemek lazım, kafaya takmadan yola devam etmek lazım. Ama 2 aydır yumurta gelişiyor, gelişen yumurtalar çatlıyor, hepsi dr kontrolünde ilerliyor, dr dediği günler beraberlik yaşanıyor ama bi şekilde hamilelik oluşmuyor. Daha evvel de doğal yoldan hamile kaldım. Yani tüplerde falanda sorun yok. Doktorumda bu ay hormon tahlillerime bakıp hamile kalamamam için bir sebep olmadığını söyledi. O zaman demekki vakti gelmedi henüz.. Bilmiyorum ne yapacağımı. 28. günde yaptırdıgım kan tahlili 2.39 çıkmıştı. Hala adet olmadım. 2 günü geçti. Adet olmayı bekliyorum sonra dr a gidip konuşucam. Eger yumurtalarım kendiliğinden gelişiyorsa bu ay ilaçsız takipsiz geçsin istiyorum..ne de olsa klomenin etkisi 3-4 ay devam ediyormuş...

Selam eyess, nerdeymiş bu doktor adı ne? ben de doktorumdan çok memnunum ama bir başkasına da muayene olmak istiyorum galiba..

Canım inşallah seninde bu ay yumurta gelişimin düzene girer. Klomenin faydası var aslında. Senin nasıl ilerliyor tedavin?