kaprisli Yeni Üye Üye 11 Haziran 2009 #11 Cevap: jellibon um nice yıllara nice mutlu yıllara jellim iyi ki doğdun yeni yaşın kutlu olsun🙂
*şiker* Yeni Üye Üye 11 Haziran 2009 #12 Cevap: jellibon um nice yıllara doğum günün kutlu olsun..yeni yaşın sana sağlık ve sevdiklerinle huzurlu geçirmen dileğiyle tatlım..
Cevap: jellibon um nice yıllara doğum günün kutlu olsun..yeni yaşın sana sağlık ve sevdiklerinle huzurlu geçirmen dileğiyle tatlım..
*jellibon* Daimi Üye Üye 11 Haziran 2009 #13 Cevap: jellibon um nice yıllara teşekkür ederim arkadaşlar iyiki varsınız sizleri çok seviyorum allah sizlerede sağlık ve huzurlu ömür nasip eylesin
Cevap: jellibon um nice yıllara teşekkür ederim arkadaşlar iyiki varsınız sizleri çok seviyorum allah sizlerede sağlık ve huzurlu ömür nasip eylesin
sehr_i sukut Aktif Üye Üye 14 Haziran 2009 #15 Cevap: jellibon um nice yıllara cnm benım dogum gunun kutlu olsun anırım bende gec kaldım bıraz ama affola artıkın😀
Cevap: jellibon um nice yıllara cnm benım dogum gunun kutlu olsun anırım bende gec kaldım bıraz ama affola artıkın😀
Vijdan Yeni Üye Üye 14 Haziran 2009 #16 Cevap: jellibon um nice yıllara Nice yıllara jellim.Herşey gönlünce olsun fıstığım..