Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dilerim ki yeni yaşın, bu güne kadar olmasını istediğin tüm hayallerinin gerçek olacağı, doritos'un ile birlikte aşk ağacının en zirvesinde, meyvelerinin gelişimini seyretmekle geçen bir yıl olur 🙂
Başta sağlık, mutluluk, aşk, başarı ve bereket seninle olsun. Ömrün huzur ile dolsun.
Sevgili melekler hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim beni çok mutlu ettiniz hepinizi çok öpüyorumellerinize yorumlarınıza sağlık🙂inşallah rüyam bu yıl meyvelerimi izlemekle geçer sen anladın ne demek istediğimi🙂inşallah bir gün sizi teyze yapıcam😀canım benim Allah hepinize sağlıklı huzurlu uzun bir ömür nasip etsin sağlıcakla kalın🙂
Sevgili melekler hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim beni çok mutlu ettiniz hepinizi çok öpüyorumellerinize yorumlarınıza sağlık🙂inşallah rüyam bu yıl meyvelerimi izlemekle geçer sen anladın ne demek istediğimi🙂inşallah bir gün sizi teyze yapıcam😀canım benim Allah hepinize sağlıklı huzurlu uzun bir ömür nasip etsin sağlıcakla kalın🙂