Iyiki Dogdun CEMOS.....

Aaa niye ben dün görmedim de bu gün görüyorum 😕 Geciktim ama telafi ediyorum hemen 🙂

Canım Cemom, biricik ablam, dostum, neşe kaynağı, piçom doğum günün kutlu olsun, yüreğin mutlu, kalbin huzur, cebin para dolsun, sevdiklerin hep yanında olsun🙂 Nice uzun ve mutlu sağlıklı senelere. Dilerim yeni yaşında, kalbinden geçen tüm dileklerin, hayallerin gerçekleşir 🙂

[video=youtube;qZ-bMijtOng]

Yıllar önce verdiğim bu hediyeyi yeniden yeniliyorum, klasikleşmiş Cemoş doğum günü videosu :D:D Ama bu sefer geciktim diye pastayı anca öyle koşa koşa getiriyorum :D:D

Nice mutlu senelere Cemom :kiss: :kiss: :kiss:

balımm geç kalmadınn bugün doğum günümm elvin gece konu açmış sağolsun😀 iyi dileklerin için çokkk teşekür ediyorumm way ben kaç doğum günümü burda kutladım :D:D: ayrıca evet bu video benle özdeşleşti çokta seviyorum hahaha çok sağol canımm :kiss:

canımmmmmmmmmmm cemoşummmmmmmm ekmek kadayıfımmmmmm ballı kaymağımmmmmmmmmm sende mi doğdunn :D:D iyiki de doğdunn bak ne güzel bir kadın ne iyi bir anne oldunn :D:D iyiki varsınnnnnnnnnnnn :deli: iyiki benimmmmmmmm canımsınnnnnnnnnnn:deli: ama bende pasta isterim :hıh:

mutlu yıllar saaaaaaaaaaaanaaaaaaaa mutlu yıllar sanaaaaaaaaaa mutlu yıllar mutlı yıllar mutlu yıllar sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :deli::deli:

:kutla::kutla::kutla::kutla:

asimmmmmm:deli: iyiki doğmuşumm iyiki seni ve burdaki herkesi tanımışımmm:deli: çok sağol canımmmmmm:deli::kiss: pastanı yolliyim adres ver hahaha

Cemoşum Hasso Ablam Doğum Günün kutlu olsun şekeriiiiimmmmmm............
Yeni yaşın sana sağlık,mutluluk,huzur ve başarı hayatından eksik olmasın....
Eşinle,çocuklarınla ve sevdiklerinle nice güzel yıllar dilerim....
Chatimizin Gülüüüü.....:dogumgunu::dogumgunu::dogumgunu::kutlama::kutlama::dancing::dancing::dancing::dancing::dancing::dancing:

ben daha yeni gördüm yaaa sitemizin neşe kaynağı en kafa insan :D:D sağlıklıı, sevdiklerinle mutlu, huzurlu, birsürü şeyli nice yıllaraa yıllaraaa :deli: :deli: :kiss:

geb0126yq1mk.gif
bebek018xk.gif
comp009.gif
:D:D

Cemo?um Hasso Ablam Do?um Günün kutlu olsun ?ekeriiiiimmmmmm............
Yeni ya??n sana sa?l?k,mutluluk,huzur ve ba?ar? hayat?ndan eksik olmas?n....
E?inle,çocuklar?nla ve sevdiklerinle nice güzel y?llar dilerim....
Chatimizin Gülüüüü.....:dogumgunu::dogumgunu::dogumgunu::kutlama::kutlama::dancing::dancing::dancing::dancing::dancing::dancing:

enceyimmmmmm can?mmm çok sa?ollllll:kiss: hasso bac?m benimmmm:D:D

ben daha yeni gördüm yaaa sitemizin ne?e kayna?? en kafa insan :D:D sa?l?kl??, sevdiklerinle mutlu, huzurlu, birsürü ?eyli nice y?llaraa y?llaraaa :deli: :deli: :kiss:

geb0126yq1mk.gif
bebek018xk.gif
comp009.gif
:D:D

mellooooooo:deli: çok sa?oll can?mmmm:kiss:

Geç gördüm ama iyiki do?dun can?m ..

te?ekkür ederim belencimmm:kiss:

cemoşum bende yeni gördim🙂
canım doğum günün kutlu olsun eşin ,çocukların ve sevdiklerinle nice mutlu sağlıklı yıllara canım:dogumgunu:

ayyyy bende geç gördüm cemoş ablamm

iyiki doğmuşsun iyiki tanımışız seni burda 🙂 chatin forumun yorumun neşesisin senn bitanesinn 🙂 Allah hayırlı mutlu mesut ömürler nasip etsin sanaaaa öpüyorumm :kiss:

Geri