ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 6 Temmuz 2010 #61 hayalcım tatlım cok gusel olmus butun yaptıkların yetenek derim ben buna 😀
$ul€ Yeni Üye Üye 15 Eylül 2010 #63 kuzum hayalim datlum kıymatlum 😀 bende imaz istiyorum eğer vaktin varsa banada şöyle hem imzama hemde avatarıma koyabileceğim bi çalışma istiyorum cnm... eğer vaktin varsa tatlım bu arada masum bişiler olsun kuzum
kuzum hayalim datlum kıymatlum 😀 bende imaz istiyorum eğer vaktin varsa banada şöyle hem imzama hemde avatarıma koyabileceğim bi çalışma istiyorum cnm... eğer vaktin varsa tatlım bu arada masum bişiler olsun kuzum
HaYaL Daimi Üye Üye 15 Eylül 2010 #64 Canımcım sen kendi isteğine göre bir resim bul ben üzerinde istediğin çalışmayı yaparım 🙂
gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 15 Eylül 2010 #66 bu cok güzell olmuşşş ellerinee kollarına saglık balım harikasınn yaff...
A aYYa-MoDa Forum Okuru 25 Eylül 2010 #68 slm cnm bende istiyom imza zahmet olmazsa tabii şöyle masum biraz çekici afilli bişeler yazsın üstünde nebilim işte yaparsın dimii lütfeeeennnnn teşekkür ilgilendiğin için saol öptüm şeker...
slm cnm bende istiyom imza zahmet olmazsa tabii şöyle masum biraz çekici afilli bişeler yazsın üstünde nebilim işte yaparsın dimii lütfeeeennnnn teşekkür ilgilendiğin için saol öptüm şeker...
HaYaL Daimi Üye Üye 25 Eylül 2010 #69 $ul€' Alıntı: hayalim sonunda bi resim buldum... işte bu sana zahmet cnm Genişletmek için tıkla ... Avatar olcak di mi tatlım bu 🙂Hemen hallederim
$ul€' Alıntı: hayalim sonunda bi resim buldum... işte bu sana zahmet cnm Genişletmek için tıkla ... Avatar olcak di mi tatlım bu 🙂Hemen hallederim
HaYaL Daimi Üye Üye 25 Eylül 2010 #70 ayya2344' Alıntı: slm cnm bende istiyom imza zahmet olmazsa tabii şöyle masum biraz çekici afilli bişeler yazsın üstünde nebilim işte yaparsın dimii lütfeeeennnnn teşekkür ilgilendiğin için saol öptüm şeker... Genişletmek için tıkla ... 😀 hehe süper anlatmışsın da canım bi resim koysan daha iyi olur nasıl bişey istiyosan yani benim zevkim sana uymayabilir di mi 🙂
ayya2344' Alıntı: slm cnm bende istiyom imza zahmet olmazsa tabii şöyle masum biraz çekici afilli bişeler yazsın üstünde nebilim işte yaparsın dimii lütfeeeennnnn teşekkür ilgilendiğin için saol öptüm şeker... Genişletmek için tıkla ... 😀 hehe süper anlatmışsın da canım bi resim koysan daha iyi olur nasıl bişey istiyosan yani benim zevkim sana uymayabilir di mi 🙂