Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
mrb ben imzamı yaptım ama yorum yaptığım zaman eklenmıyor ve yazı rengim değişmiyor ne yapmam gerekır yenı üyeyim yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. bu arada süper bir site gezinmekten acayip keyif alıyorum ellerinize sağlık tşk.
ben yeni katıldım ve imza yapamıyorum ama sen yaparsın değil mi? emma roberts ın resminin üzerine parlayan yazılarla 'yok böyle bi güzellik' yazarsan çok sevinirim şimdiden teşekkürler
slmmm bişeler sormak istiodm 😀 şimcik ben imza ekleyemyrm eklesemde hareketli olanlar kaydedince hareketsizleşio😀 artı boyutları kücülüo😀 artı yüklcm imzaların ebatı cok büyük dio kabul etmio😀 artııı yazı stilim falan kaydolmyor her yazısımda ayarlıorm kendim😀 bi melek bana site ismi werdi ama ordanda pek beceremedim kendimi saf gibi hisstemeye başladımyardım edermisin😀
Selam Meçhul...
Bana da güzel bir avatar ve imza yapabilir misin?...Avatarımda ismim yazsın ...Yukarıdan aşağıya...Hadi görem seniiii ....SEÇİMİ SANA BIRAKTIM...😀
Siteye ilk geldiğimde de sen yapmıştın hatırladın mı Yanıp yanıp sönüyodu 😀