HaYaL Daimi Üye Üye 3 Mayıs 2010 #44 çatlak' Alıntı: çok beyendim cnm yaptım bile nasıl olmuş (kim yaptı ama )🙂 Genişletmek için tıkla ... Çok şeker olmuş tatlım baştan o resmi söylesen daha önce yapardım amma olsun geç olsun üç olmasın 🙂 güle güle kullan.:meri:
çatlak' Alıntı: çok beyendim cnm yaptım bile nasıl olmuş (kim yaptı ama )🙂 Genişletmek için tıkla ... Çok şeker olmuş tatlım baştan o resmi söylesen daha önce yapardım amma olsun geç olsun üç olmasın 🙂 güle güle kullan.:meri:
HaYaL Daimi Üye Üye 3 Mayıs 2010 #45 üzüm' Alıntı: ben bende.. istiyorum avatr ve imza beceremedim.. Genişletmek için tıkla ... Ben idarelik bir avatar koyayım ama hareketli ve özgün bir çalışma için mesaj sayınız 20 ve üzeri olmalı.
üzüm' Alıntı: ben bende.. istiyorum avatr ve imza beceremedim.. Genişletmek için tıkla ... Ben idarelik bir avatar koyayım ama hareketli ve özgün bir çalışma için mesaj sayınız 20 ve üzeri olmalı.
üzüm Yeni Üye Üye 4 Mayıs 2010 #46 buyrun bakalım şimdi mesaj sayım 20 olduuu daha güzel bir avatar ve imzaya hak kazandım sanırım..:meri:
buyrun bakalım şimdi mesaj sayım 20 olduuu daha güzel bir avatar ve imzaya hak kazandım sanırım..:meri:
HaYaL Daimi Üye Üye 13 Mayıs 2010 #47 üzüm' Alıntı: buyrun bakalım şimdi mesaj sayım 20 olduuu daha güzel bir avatar ve imzaya hak kazandım sanırım..:meri: Genişletmek için tıkla ... Kusura bakmayın artık yetkim olmadığı için avatar yüklemenizi ben yapamıyorum
üzüm' Alıntı: buyrun bakalım şimdi mesaj sayım 20 olduuu daha güzel bir avatar ve imzaya hak kazandım sanırım..:meri: Genişletmek için tıkla ... Kusura bakmayın artık yetkim olmadığı için avatar yüklemenizi ben yapamıyorum
@Kendi@ Yeni Üye Üye 14 Mayıs 2010 #49 güzel avatar bulup ve üyelik ismimi degiştirdikten sonra ugrayacagım yanına cnm