HaYaL Daimi Üye Üye 22 Ocak 2011 #223 BİTTERİM' Alıntı: Rica etsem bu resime büyük harflerle RUHUN GEMiSİ yazarmısın🙂 Genişletmek için tıkla ... Buyur canım küçülttüm resmi çünkü o kadar büyük imza kurallarına aykırıydı.
BİTTERİM' Alıntı: Rica etsem bu resime büyük harflerle RUHUN GEMiSİ yazarmısın🙂 Genişletmek için tıkla ... Buyur canım küçülttüm resmi çünkü o kadar büyük imza kurallarına aykırıydı.
HaYaL Daimi Üye Üye 22 Ocak 2011 #224 ASİMELEK' Alıntı: yaaaaa hayallll ben imzamı düzenleyemiyorummmm bir türlü bana da yardımcı olurmusunn lütfen bunu istiyorummm bide alt tarafınada bunu banada yarımcı ol lütfen lütfennnnn Genişletmek için tıkla ... Tatlım birini koymuşsun zaten 2 tanesi yasak çok büyük olduğu için böyle iyi sanırım.🙂
ASİMELEK' Alıntı: yaaaaa hayallll ben imzamı düzenleyemiyorummmm bir türlü bana da yardımcı olurmusunn lütfen bunu istiyorummm bide alt tarafınada bunu banada yarımcı ol lütfen lütfennnnn Genişletmek için tıkla ... Tatlım birini koymuşsun zaten 2 tanesi yasak çok büyük olduğu için böyle iyi sanırım.🙂
HaYaL Daimi Üye Üye 22 Ocak 2011 #226 LaViNYaM' Alıntı: hayalcim banada bu resme avatar olacak lavinyam yazarmısın benimkide güzel bi yazı olsun rica ediyorum şuanki yağmurlu imzamada " bakii olsa da ayrılık aşk her daim ölümsüzdür" yazarmısın hayalcim çok şey istedim ama şuanki avatarıma da güzel afilli lavinyam yazarmısın😀 şimdiden teşekkürler.... Genişletmek için tıkla ... Buyur canım avatarını da yaptım güle güle kullan.
LaViNYaM' Alıntı: hayalcim banada bu resme avatar olacak lavinyam yazarmısın benimkide güzel bi yazı olsun rica ediyorum şuanki yağmurlu imzamada " bakii olsa da ayrılık aşk her daim ölümsüzdür" yazarmısın hayalcim çok şey istedim ama şuanki avatarıma da güzel afilli lavinyam yazarmısın😀 şimdiden teşekkürler.... Genişletmek için tıkla ... Buyur canım avatarını da yaptım güle güle kullan.
ASİMELEK Daimi Üye Üye 22 Ocak 2011 #227 HaYaL' Alıntı: Tatlım birini koymuşsun zaten 2 tanesi yasak çok büyük olduğu için böyle iyi sanırım.🙂 Genişletmek için tıkla ... evet böle istiyodumm zaten ama diğerini silipde şu seni seviyorumu ekleyemedimmm teşekkür ederimmmmmmmmm
HaYaL' Alıntı: Tatlım birini koymuşsun zaten 2 tanesi yasak çok büyük olduğu için böyle iyi sanırım.🙂 Genişletmek için tıkla ... evet böle istiyodumm zaten ama diğerini silipde şu seni seviyorumu ekleyemedimmm teşekkür ederimmmmmmmmm
HaYaL Daimi Üye Üye 22 Ocak 2011 #228 ASİMELEK' Alıntı: evet böle istiyodumm zaten ama diğerini silipde şu seni seviyorumu ekleyemedimmm teşekkür ederimmmmmmmmm Genişletmek için tıkla ... O zaman ben de şu anki resmine seni seviyorum ekledim kuşum umarım beğenirsin.
ASİMELEK' Alıntı: evet böle istiyodumm zaten ama diğerini silipde şu seni seviyorumu ekleyemedimmm teşekkür ederimmmmmmmmm Genişletmek için tıkla ... O zaman ben de şu anki resmine seni seviyorum ekledim kuşum umarım beğenirsin.
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 22 Ocak 2011 #229 HaYaL' Alıntı: Buyur canım avatarını da yaptım güle güle kullan. Genişletmek için tıkla ... hayalcim sağol da imza çok güzel olmuş ama avatarda lavinyam yazacaktı
HaYaL' Alıntı: Buyur canım avatarını da yaptım güle güle kullan. Genişletmek için tıkla ... hayalcim sağol da imza çok güzel olmuş ama avatarda lavinyam yazacaktı
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 22 Ocak 2011 #230 he tamam canım sağol gördüm ellerine sağlık çooooooooooookk teşekkür ederim