B beklenenbebis Forum Okuru 8 Ocak 2011 #211 Yaaa Banada Bu resimin Üstüne bebişimi bekliyorum die afili yazabilirmisin ???ayıcığın olduğu yere yazarsanız çok sevınırım ben yapamıom da 🙁
Yaaa Banada Bu resimin Üstüne bebişimi bekliyorum die afili yazabilirmisin ???ayıcığın olduğu yere yazarsanız çok sevınırım ben yapamıom da 🙁
B beklenenbebis Forum Okuru 8 Ocak 2011 #213 çoookkkk teşekkür ederimmm beniii çoook mutluu ettinnn ALLAhhh raz<ıııı olsunnn
BİTTERİM Yeni Üye Üye 19 Ocak 2011 #215 Rica etsem bu resime büyük harflerle RUHUN GEMiSİ yazarmısın🙂
ي يeKe®îм Forum Okuru 19 Ocak 2011 #216 merhaba tatlım yaptıklarını çok beğendim.. Ben birşeyistiyorum ama yapabilirmisin.. be sana özelden yollasam istediğim imzayı. Burdan yollayamam kişiye özel
merhaba tatlım yaptıklarını çok beğendim.. Ben birşeyistiyorum ama yapabilirmisin.. be sana özelden yollasam istediğim imzayı. Burdan yollayamam kişiye özel
ASİMELEK Daimi Üye Üye 21 Ocak 2011 #219 yaaaaa hayallll ben imzamı düzenleyemiyorummmm bir türlü bana da yardımcı olurmusunn lütfen bunu istiyorummm bide alt tarafınada bunu banada yarımcı ol lütfen lütfennnnn
yaaaaa hayallll ben imzamı düzenleyemiyorummmm bir türlü bana da yardımcı olurmusunn lütfen bunu istiyorummm bide alt tarafınada bunu banada yarımcı ol lütfen lütfennnnn
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 21 Ocak 2011 #220 hayalcim banada bu resme avatar olacak lavinyam yazarmısın benimkide güzel bi yazı olsun rica ediyorum şuanki yağmurlu imzamada " bakii olsa da ayrılık aşk her daim ölümsüzdür" yazarmısın hayalcim çok şey istedim ama şuanki avatarıma da güzel afilli lavinyam yazarmısın😀 şimdiden teşekkürler.... Son düzenleme: 21 Ocak 2011
hayalcim banada bu resme avatar olacak lavinyam yazarmısın benimkide güzel bi yazı olsun rica ediyorum şuanki yağmurlu imzamada " bakii olsa da ayrılık aşk her daim ölümsüzdür" yazarmısın hayalcim çok şey istedim ama şuanki avatarıma da güzel afilli lavinyam yazarmısın😀 şimdiden teşekkürler....