KeLeBeK's Daimi Üye Üye 13 Aralık 2010 #142 HaYaL' Alıntı: Buyur tatlım sana kelebekler .🙂 Genişletmek için tıkla ... teşekkürler hayalimçok güzel olmuşlar eline sağlık canım
HaYaL' Alıntı: Buyur tatlım sana kelebekler .🙂 Genişletmek için tıkla ... teşekkürler hayalimçok güzel olmuşlar eline sağlık canım
zuzumm_ Daimi Üye Üye 13 Aralık 2010 #145 HaYaL' Alıntı: Tamamdır canım.🙂 Genişletmek için tıkla ... saol canım
*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 14 Aralık 2010 #146 Bacım önceki yaptıgınla aynı yaparmısın gene profil ve üye resmi
HaYaL Daimi Üye Üye 14 Aralık 2010 #147 Yaptım canım hayırlı olsın güle güle kullan. Bi daha bunları kaydet de sorun olursa uğraşmayalım tatlım.
Yaptım canım hayırlı olsın güle güle kullan. Bi daha bunları kaydet de sorun olursa uğraşmayalım tatlım.
gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 16 Aralık 2010 #148 şeyy...hımm...yaaa...bennn...işte birşey isteyecektim dee senden birtanem .... sana verdiğim bu resmin üzerine seni seviyorum herşeyimle yazarmısın? ahada bu resim tatlım imzama koyacam daa tabii yaparsan 🙂)
şeyy...hımm...yaaa...bennn...işte birşey isteyecektim dee senden birtanem .... sana verdiğim bu resmin üzerine seni seviyorum herşeyimle yazarmısın? ahada bu resim tatlım imzama koyacam daa tabii yaparsan 🙂)
gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 16 Aralık 2010 #150 HaYaL' Alıntı: Buyur tatlım umarım beğenirsin... Genişletmek için tıkla ... bayıldımm yaaa tşklerr birtanem gercekten ellerine saglıkk
HaYaL' Alıntı: Buyur tatlım umarım beğenirsin... Genişletmek için tıkla ... bayıldımm yaaa tşklerr birtanem gercekten ellerine saglıkk