HaYaL Daimi Üye Üye 26 Kasım 2010 #121 Belenim al sana hoplak zıplak bi sol anahtarı umarım beğenirsin.🙂
М '' мάﮒάŁ '' Yeni Üye Üye 26 Kasım 2010 #122 Hayalim müthişsin süper olmuş ikiside emeğine sağlık ya bayıldım
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 26 Kasım 2010 #123 Abawwwww mükemmel olmuşş hayalim ellerine saglık.. çok güsel olmuş ya hemidee afilli olmuşş 🙂
HaYaL Daimi Üye Üye 29 Kasım 2010 #126 20 Mesaj ve üzeri üyelerimize hizmet veriyorum kusura bakmayın.
senaylmz Yeni Üye Üye 5 Aralık 2010 #127 Ben yeni üye oldum.Çok mesaj atmadım ama sırf avatar yaptırmak için 20 mesaj attıım 🙂 BU resmin üstüne güzel Ferman'ım <3 yazar mısın ... Parıltılı bir şeyler olursa sevinirim... Şimdiden teşkkür ederim 🙂
Ben yeni üye oldum.Çok mesaj atmadım ama sırf avatar yaptırmak için 20 mesaj attıım 🙂 BU resmin üstüne güzel Ferman'ım <3 yazar mısın ... Parıltılı bir şeyler olursa sevinirim... Şimdiden teşkkür ederim 🙂
*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 13 Aralık 2010 #129 Bunun gibi GizemLi Kıs olmasını istiyorum üye resmimde profil resmimde ve imzamda şimdiden teşekkürler canım 🙂 🙂 Son düzenleme: 13 Aralık 2010
Bunun gibi GizemLi Kıs olmasını istiyorum üye resmimde profil resmimde ve imzamda şimdiden teşekkürler canım 🙂 🙂