HaYaL Daimi Üye Üye 13 Aralık 2010 #132 Canım buraya istediğin resmi eklersen ona göre bişeyler yapabilirim sana.
benimm ben Yeni Üye Üye 13 Aralık 2010 #133 bunun sağ tarafına aşağıya inen.adımı yazarmısın (bergen)
HaYaL Daimi Üye Üye 13 Aralık 2010 #134 İmza ve avatar istekleriniz tamamdır hanımlar.Hayırlı olsun...
Young bride Banned 13 Aralık 2010 #136 HaYaL' Alıntı: Merhabalar melekçiklerim.Baktım sitede bu konuyla ilgilenen kalmamış ben işe el koyayım dedim🙂 Fazla zor şeyler istemeyin haa 😀Ona göre.... Not:MESAJ SAYISI:20 ve üzeri olan arkadaşlarıma yardımcı olacağım... Yaptığım avatar ve imzalara örnekler: Genişletmek için tıkla ... Bende bunu istiyorum ama altında Tuqc€&Kayhan yazarsa mutlu olurum
HaYaL' Alıntı: Merhabalar melekçiklerim.Baktım sitede bu konuyla ilgilenen kalmamış ben işe el koyayım dedim🙂 Fazla zor şeyler istemeyin haa 😀Ona göre.... Not:MESAJ SAYISI:20 ve üzeri olan arkadaşlarıma yardımcı olacağım... Yaptığım avatar ve imzalara örnekler: Genişletmek için tıkla ... Bende bunu istiyorum ama altında Tuqc€&Kayhan yazarsa mutlu olurum
HaYaL Daimi Üye Üye 13 Aralık 2010 #137 Bunu istiyorum dediğin yerde 50 tane resim var.Ayrıca saygısız insanlara yardımcı olmuyorum kusura bakma.
Bunu istiyorum dediğin yerde 50 tane resim var.Ayrıca saygısız insanlara yardımcı olmuyorum kusura bakma.
KeLeBeK's Daimi Üye Üye 13 Aralık 2010 #138 hayalcim bana bundan sadece avatar yapmanı istiyorum ama iki isteğim var bitanesi böyle sadece yanıp sönsün diğeride seninki gibi kaybolup geri gelsin😀 teşekkür ederim tatlım şimdiden
hayalcim bana bundan sadece avatar yapmanı istiyorum ama iki isteğim var bitanesi böyle sadece yanıp sönsün diğeride seninki gibi kaybolup geri gelsin😀 teşekkür ederim tatlım şimdiden
Young bride Banned 13 Aralık 2010 #139 HaYaL' Alıntı: Bunu istiyorum dediğin yerde 50 tane resim var.Ayrıca saygısız insanlara yardımcı olmuyorum kusura bakma. Genişletmek için tıkla ... Saygısız insan derken ?
HaYaL' Alıntı: Bunu istiyorum dediğin yerde 50 tane resim var.Ayrıca saygısız insanlara yardımcı olmuyorum kusura bakma. Genişletmek için tıkla ... Saygısız insan derken ?
HaYaL Daimi Üye Üye 13 Aralık 2010 #140 Tuqc€_' Alıntı: Saygısız insan derken ? Genişletmek için tıkla ... Daha fazla üstelersen göreceksin saygısız insanı benle muattap olma diye yazdım sana hala üsteliyorsun.Son kez uyarıyorum seni haberin ola.
Tuqc€_' Alıntı: Saygısız insan derken ? Genişletmek için tıkla ... Daha fazla üstelersen göreceksin saygısız insanı benle muattap olma diye yazdım sana hala üsteliyorsun.Son kez uyarıyorum seni haberin ola.