Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İlişkiden kaç gün sonra beta hcg de vajinal ultrason da gebeliğe dair bulgu çıkar
ben bugün oldum geçenki gibi 2 gün gecikme ile oldum ya da ben hesaplamayı yanlış yapıyorm 32 günde bir oluyorum 🙂) 7. adetimi de oldum artık takmama gerek yok gibi
ben bugün oldum geçenki gibi 2 gün gecikme ile oldum ya da ben hesaplamayı yanlış yapıyorm 32 günde bir oluyorum 🙂) 7. adetimi de oldum artık takmama gerek yok gibi
Korkmana gerek yoktu dedim ben sana zaten normal zamanında olmuşsun o zaman çok sevindim canım. Bende tekrar doktora gittim bugün 5. adetimin 5. Günü doktor gebelik yok kist var dedi. Bende artık gitmemeliyim diye düşünüyorum.
Abla gittim doktora tam 21 hafta oldu anlattım doktora kan da baktırabilirsin dedi dedim 6 kez yaptım negatif başka bir yakınlaşma olmadı dimi dedi hayır dedim ultrasondan baktı hayır gebelik yok merak etme dedi. O da kistin var dedi.