Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba,kusura bakmayın yine ben. Hatırlarsanız sevgilimle sürtünmeyle ilişli yaşadık demiştim,hamile kalır mıyım demiştim. Kanama bitiminden 2 gün sonra predictor early adlı idrar testiyle test yaptım. Negatif çıktı fakat üzerinde 6 gün geç gelen adete kadar sonuç yazıyor. Yalnış zamanda test yaptım yani. Yine de doğru mudur sizce?
Merhaba,kusura bakmayın yine ben. Hatırlarsanız sevgilimle sürtünmeyle ilişli yaşadık demiştim,hamile kalır mıyım demiştim. Kanama bitiminden 2 gün sonra predictor early adlı idrar testiyle test yaptım. Negatif çıktı fakat üzerinde 6 gün geç gelen adete kadar sonuç yazıyor. Yalnış zamanda test yaptım yani. Yine de doğru mudur sizce?
Daha önce kanamanız gerçekleştiği için gebelik şüphesini dışlamak , ikna olmanız adına gebelik testini yapmanızı önerdim.Sonuç kesindir gebelik söz konusu değildir...
Daha önce kanamanız gerçekleştiği için gebelik şüphesini dışlamak , ikna olmanız adına gebelik testini yapmanızı önerdim.Sonuç kesindir gebelik söz konusu değildir...
İlişkiden sonra şu kadar zamandan sonra gebelik testi yapılmalı ibaresi yer alan yorumları doğru bulmuyorum. Sonuçtan emin olmak için adet gecikmesi söz konusu olursa gebelik testi yapılır ve çıkan sonuç kesindir. Şayet gecikme sonrası test yaptıysanız sonuç kesindir ve gebe değilsiniz.
Doğum kontrol yöntemi uygulanmadan sağlanan cinsel ilşkiler gebelikle sonuçlanır. İlşkiden 3-5 gün sonra gebe olup olmadığınız anlaşılmaz. Septomlarınız stres, yada sindirim kaynaklı . Adet döneminizde gecikme olursa gebelik testi yaparak hamile olup olmadığınızı öğrenebilirsiniz.
İlişkiden 3 gün sonra gebelik belirtiis olmaz , septomlarınız ya piskolojik yada başka sağlık koşullarından kaynaklanabilir. Adetinizde gecikme olursa gebelik testi yaparak hamile olup olmadığınızı öğrenebilirsiniz.