Çok doğru dedin ablacım benimkiler de de atmaya ramak kalmıştı zatenAtar atar böyle sıkıntılı beyinlerde saç telleri bile yüzde yüz atar 🙂
Çok doğru dedin ablacım benimkiler de de atmaya ramak kalmıştı zatenAtar atar böyle sıkıntılı beyinlerde saç telleri bile yüzde yüz atar 🙂
Sağol ablacım benim ☺️☺️İyi iyi sevindik artık sıkıntın gittiğine göre konulara vereceğin yorumlar la hiç bir gün fire vermeden burada olmanı diliyorum. Hadi geçmiş olsun.
Ne bilim ablam aslında sırf içim rahat etsin diye gitmek istedim yani hepinizden allah razı olsun hiç usanmadan bıkmadan yazdınız cevap verdiniz rabbim ne muradınız varsa versin tanımıyorum ama her zaman ablalık yaptnızKız özellikle sordum ben istanbul zeynep kamil hastanesi dr olamicani dedi sen bu gün mü ikna oldun neyse en azından olmuşsun darısı hülyaya
Amin inşallah rabbim cümlemizden razı olsunNe bilim ablam aslında sırf içim rahat etsin diye gitmek istedim yani hepinizden allah razı olsun hiç usanmadan bıkmadan yazdınız cevap verdiniz rabbim ne muradınız varsa versin tanımıyorum ama her zaman ablalık yaptnız
Canım kendine neden bu eziyeti ediyorsun çevre ile git orada yaptır bi beta hcg kafan rahatlasın hastaneye gitme özel laboratuvara gitBen de değişimdir dimi bende iç çamaşırı yoktu? Penis ucu klitorise ve altlara değmişti
Kız olsa gitcem ama yok ki burda devlet var sadece şehre gidemiykrum ben.Canım kendine neden bu eziyeti ediyorsun çevre ile git orada yaptır bi beta hcg kafan rahatlasın hastaneye gitme özel laboratuvara git
Ya canım öyle 1 saatlik yakın mesafe de il falan da mı yok sen hiç sabah çıkıp akşam eve dönmüyor musun öyle sabahtan çık akşam gel o arada git yakın biyere Kafan rahatlasınKız olsa gitcem ama yok ki burda devlet var sadece şehre gidemiykrum ben.