S simayklck Forum Okuru 3 Ocak 2020 #11 abla dün adet olmam lazımdı hala olamadım ağrımdan duramıyorum ama gelmiyo napcam 🙁 Likapam' Alıntı: siz varken doktorlar iyi para kazanır işsiz kalmaz bu ne ya hastaneden çıkmıyorsunuz Genişletmek için tıkla ...
abla dün adet olmam lazımdı hala olamadım ağrımdan duramıyorum ama gelmiyo napcam 🙁 Likapam' Alıntı: siz varken doktorlar iyi para kazanır işsiz kalmaz bu ne ya hastaneden çıkmıyorsunuz Genişletmek için tıkla ...
M MirayAda Forum Okuru 3 Ocak 2020 #12 Likapam' Alıntı: siz varken doktorlar iyi para kazanır işsiz kalmaz bu ne ya hastaneden çıkmıyorsunuz Genişletmek için tıkla ... Valla çok haklısınız abla ben kaç bin lira harcadığımı bilmiyorum artık
Likapam' Alıntı: siz varken doktorlar iyi para kazanır işsiz kalmaz bu ne ya hastaneden çıkmıyorsunuz Genişletmek için tıkla ... Valla çok haklısınız abla ben kaç bin lira harcadığımı bilmiyorum artık
M MirayAda Forum Okuru 3 Ocak 2020 #13 simayklck' Alıntı: ben hala adetimi olamadım 🙁 delircem Genişletmek için tıkla ... Stres yapma her zaman aynı gün olmaz
simayklck' Alıntı: ben hala adetimi olamadım 🙁 delircem Genişletmek için tıkla ... Stres yapma her zaman aynı gün olmaz
Likapam Paylaşımcı Melek 3 Ocak 2020 #14 simayklck' Alıntı: abla dün adet olmam lazımdı hala olamadım ağrımdan duramıyorum ama gelmiyo napcam 🙁 Genişletmek için tıkla ... Kekik çayı yada civanperçemi otu içebilirsin rahat olmanı sağlarlar
simayklck' Alıntı: abla dün adet olmam lazımdı hala olamadım ağrımdan duramıyorum ama gelmiyo napcam 🙁 Genişletmek için tıkla ... Kekik çayı yada civanperçemi otu içebilirsin rahat olmanı sağlarlar
M MirayAda Forum Okuru 3 Ocak 2020 #15 Likapam' Alıntı: Kekik çayı yada civanperçemi otu içebilirsin rahat olmanı sağlarlar Genişletmek için tıkla ... Sen oldun mu abla
Likapam' Alıntı: Kekik çayı yada civanperçemi otu içebilirsin rahat olmanı sağlarlar Genişletmek için tıkla ... Sen oldun mu abla
Likapam Paylaşımcı Melek 3 Ocak 2020 #16 MirayAda' Alıntı: Sen oldun mu abla Genişletmek için tıkla ... Henüz olmadım hafta sonuda olmazsam dr verdiği ilacı kullanıcam artık canım
MirayAda' Alıntı: Sen oldun mu abla Genişletmek için tıkla ... Henüz olmadım hafta sonuda olmazsam dr verdiği ilacı kullanıcam artık canım
M MirayAda Forum Okuru 3 Ocak 2020 #17 Likapam' Alıntı: Henüz olmadım hafta sonuda olmazsam dr verdiği ilacı kullanıcam artık canım Genişletmek için tıkla ... Hayırlısı İnşallah ablam Bende 5. Adetimi oldum Selin’le Hülya gibi oldum her ay burdayım, olmama rağmen hala karnımda hareket ağrı hissediyorum
Likapam' Alıntı: Henüz olmadım hafta sonuda olmazsam dr verdiği ilacı kullanıcam artık canım Genişletmek için tıkla ... Hayırlısı İnşallah ablam Bende 5. Adetimi oldum Selin’le Hülya gibi oldum her ay burdayım, olmama rağmen hala karnımda hareket ağrı hissediyorum
S simayklck Forum Okuru 3 Ocak 2020 #18 MirayAda' Alıntı: Hayırlısı İnşallah ablam Bende 5. Adetimi oldum Selin’le Hülya gibi oldum her ay burdayım, olmama rağmen hala karnımda hareket ağrı hissediyorum Genişletmek için tıkla ... ben bugünde olmadım 🙁 delirmeme çok az kaldı
MirayAda' Alıntı: Hayırlısı İnşallah ablam Bende 5. Adetimi oldum Selin’le Hülya gibi oldum her ay burdayım, olmama rağmen hala karnımda hareket ağrı hissediyorum Genişletmek için tıkla ... ben bugünde olmadım 🙁 delirmeme çok az kaldı
Likapam Paylaşımcı Melek 3 Ocak 2020 #19 MirayAda' Alıntı: Hayırlısı İnşallah ablam Bende 5. Adetimi oldum Selin’le Hülya gibi oldum her ay burdayım, olmama rağmen hala karnımda hareket ağrı hissediyorum Genişletmek için tıkla ... Amin canım ama sende onlar gibi yapma bağırsak hareketlerini bile gebeliğe yormayin
MirayAda' Alıntı: Hayırlısı İnşallah ablam Bende 5. Adetimi oldum Selin’le Hülya gibi oldum her ay burdayım, olmama rağmen hala karnımda hareket ağrı hissediyorum Genişletmek için tıkla ... Amin canım ama sende onlar gibi yapma bağırsak hareketlerini bile gebeliğe yormayin
M MirayAda Forum Okuru 4 Ocak 2020 #20 Likapam' Alıntı: Amin canım ama sende onlar gibi yapma bağırsak hareketlerini bile gebeliğe yormayin Genişletmek için tıkla ... Abla gittim doktora tam 21 hafta oldu anlattım doktora kan da baktırabilirsin dedi dedim 6 kez yaptım negatif başka bir yakınlaşma olmadı dimi dedi hayır dedim ultrasondan baktı hayır gebelik yok merak etme dedi. O da kistin var dedi.
Likapam' Alıntı: Amin canım ama sende onlar gibi yapma bağırsak hareketlerini bile gebeliğe yormayin Genişletmek için tıkla ... Abla gittim doktora tam 21 hafta oldu anlattım doktora kan da baktırabilirsin dedi dedim 6 kez yaptım negatif başka bir yakınlaşma olmadı dimi dedi hayır dedim ultrasondan baktı hayır gebelik yok merak etme dedi. O da kistin var dedi.