Hamilemiyim Değilmiyim yorumları

Bu kadar bariyerle gebe kalmanız mümkün değil. Pediniz varmış petten spermin sızma olanağı yok. + Regliniz de gerçekleşmiş korkunuz yersiz. Tedirginliğinizi atmak için gebelik testi yapabilirsiniz.

Merhaba surtunmeyle her hangi bir şekilde hamile kalmak mümkün mü acaba crvaplarsanız sevinirim. Ayrica bende sevgilimle sürtünme yoluyla ilişkiye girdim ama ikimizdede kıyafet vardı kıyafetten zevk suyunun yada spermin geçme olasılığı nedir acaba? Bir ay geçdi ama çok hafif başım dönüyor sizce neden ola bilir? Adetime de 1 hafta kaldı lütfen cevaplayın korkuyorum

Merhaba surtunmeyle her hangi bir şekilde hamile kalmak mümkün mü acaba crvaplarsanız sevinirim. Ayrica bende sevgilimle sürtünme yoluyla ilişkiye girdim ama ikimizdede kıyafet vardı kıyafetten zevk suyunun yada spermin geçme olasılığı nedir acaba? Bir ay geçdi ama çok hafif başım dönüyor sizce neden ola bilir? Adetime de 1 hafta kaldı lütfen cevaplayın korkuyorum

Size verilen yanıtı okumadınız heralde ; Bu kadar bariyerle gebe kalmanız mümkün değil. Pediniz varmış petten spermin sızma olanağı yok. + Regliniz de gerçekleşmiş korkunuz yersiz. Tedirginliğinizi atmak için gebelik testi yapabilirsiniz.

İyiaksamlar arkadaşlar , normalde 26 günde tıkır tıkır saatinde gelen adetim bu ay gelmedi ayın 18 inde olmam gerekiyordu . 2 gün gecikme ile su an kasıklarımda agrı var belli bir tarafta yoğunlaşmış sekılde adet sancısı gibi sancım var ... belirtileri yaşayıpta hamile kalan var mı çok merak rdiyorım test aldım o da negatif çıktı çok istiyoruz

Merhabalar ikinci çocuk için 3 Aydın uğraşıyorum bu ay tam yumurtlama günlerine dikkat ederek birlikte oldum eşimle. Reglime 6 gün kala gectıgımız salı günü beta hcg baktırdım 4.3 çıktı doktor bayramdan sonra tekrar bakalım dedi acaba hamilemiyim değilmiyim çok merak ediyorum

şu an hamilelik için değerler çok düşük o yüzden doktorunuz da size kesin bir cevap vermemiş. Bayramdan sonra ki beta hcg değerlerinde katlarak bir artış söz konusu olursa o zaman sonuç pozitif olacak ve hamile olduğunuz kesinleşecektir.

Merhabalar 28 günde bir 5 gün adet görüyorum adetimden 1 gün önce ve 3. gününde korunmasız ilişkide bulundum ancak oldukça kısa sürdü ve boşalma olmadı. Adetim de 2 gün devam etti. Bu durumda hamile kalmam mümkün mü? Teşekkürler

Merhaba, ejakülasyon olmadan da hamile kalmak mümkün. Zevk suyuyla bu da düşük ihtimal dir fakat gebe kalmak imkansız değildir. Gebe kalacağınızı düşünmüyorum ama beklenen mensinizde gecikme olursa tedbir amaçlı yine de test yapın.

Geri