Hamilemiyim Değilmiyim yorumları

9 hafta adetim gecikti eczaneden test cubugu aldm negatif cikti midem sabahları aşırı bulanıyor sabahları uyanmakta zorlanıyorum hamilemiyim

Merhaba 9 haftalık gecikmeniz var gebelik testi yapmışsınız sonuç negatif gebelik söz konusu değil. Fakat çubuk testler hatalı sonuç verebiliyor emin olmak için hcg testi yapın.

Merhabalar ben adetleri düzenli olan birisiyim genelde 3-4 gün sürer. Erkek arkadaşımla korunarak birlikte oluyoruz. Bu ay ki adetim bi hafta erken başladı ve 8-9 gün sürdü. Önce azar azar başladı sonra arttı ve sonra yine azar azar hatta sadece günlük pede yetecek kadar oldu ve bitti. Normal adet zamanı belirtilerimi de çok yaşamadım. Bu ay spora başladım erken olmasında etkisi var mo bilemiyorum. Bi porblem yok gibi aslında ama yine de endişeleniyorum. Kadın doğum doktorları çok kalabalık ancak günler sonrasına randevu alabildim o yüzden sormak istedim.

Merhaba, adet döneminin 1 hafta erken başlaması bir çok neden den dolayı olabilir. Hormonal problemler rahim kaynaklı problemler,stres,yaşam şeklindeki değişim vs. Spora başlamanız bu durum da etkili olabilir. Fakat durumunuzun sağlıklı değerlendirilmesi için hekime görünün. Yapılacak fiziki muayene ve tetkitlerle durumunuz netlik kazanır.

Merhabalar bende aranıza yeni katıldım inşallah herkes istediği zaman hamile kalır bende bu ay şüpheleniyorum geçen sene çok kötü bir gebelik yaşadım inşallah artık sağlıklı bir gebelik geçiririm bebeğimde inşallah sağlıklı olur.

Aramıza hoş geldiniz güzel dileklerinize katılmamak elde değil. Umarım en kısa sürede sağlıklı bir gebeliğiniz olur ve ilk haberlerinizi de biz duyarız :D:D

Merhaba, gebelik testin de ikinci çizginin silik çıkması gebelik olarak kabul edilir. Fakat bazı nedenlerden dolayı plano testler hatalı sonuç verebilmektedir. Bu yüzden net sonuç için HCG tasti yapın. Hcg testinin yanılma payı yoktur %100 net sonuç verir.

Merhabalar Hanimlar 🙂Ben yeni üye. Sizlerin yazilarini okudum dayanamadim bende danismak istedim. Adetime 6 gün var. Bir haftadir baş dönmesi ve zaman zaman gün icinde mide bulantisi yasiyorum ama kusmam yok. Acaba üşütmemi diye hamilelik mi bilemedm. Heveslenmekte istemiyorum ama bu belirtiler hamilelik icin erken degil mi?

Geri