Hamilemiyim Değilmiyim yorumları

merhaba ben yeni üyenizim. en baştan yorumları okuyorum. kendimdeki belirtilerle karşılaştırıyorum. kiminde hamilelik çıkıyor kiminde çıkmıyor. o yüzden kestiremiyorum. 29 ocakta adet oldum. 11 şubatta ilişkiye girdim. şu anda kasıklarımda ağrı, gögüslerimde batışma ve şişme var. ayrıca belimde çok ağrıyor. ara ara midem bulanıyor. adetime 5 gün var. kan testi yaptırsam şu an kanda çıkmaz mı ?

merhaba bugün hamile olduğumu öğrendim. rabbim isteyen herkese nasip etsin. yalnız benim bebiş 3,5 haftalık çıktı kan testinde ama 11 şubattan saydığımda 2,5 haftalık olması lazım. bu konuyu anlamadım neden bu şekilde çıktı acaba

Merhaba gebeliğiniz hayırlı olsun. Ne siz nede hekimler hiç kimse döllenmenin ne zaman gerçekleştiğini net olarak bilemez. Bu yüzden hesaplama genel anlamda son mens tarihi baz alınarak yapılıyor . Ve usg incelemesi ile durum değerlendiriliyor. Sağlıklı gebelik geçirmeniz dileği ile.

Merhaba ben 23 subatta adet gordum sonrasinda hep korunduk bu ayin 11nde korunmadan oldu ve sonraki gunlerde bu donemde hamile kalma ihtimalim varmi cok istiyoruz.. yumurtlama donemi gecmismidir?? Kasiklarimda agri var gogsumdede sislik ve normal derecede bir agri var.. birde gogusumde kabarciklarda belirginlik var ...hastaligima sadece 6 gun kaldi. Mide bulantim yok basdonmem yok.. ama bi umudum var cnku cok isgiyorum bazende sanki hasta olcakmisim gbi bi sizi var rahimde hamile olabilirmiyim

Merhaba, her dönem gebe kalmak mümkündür. Yumurtlama döneminizi biz bilemeyiz. Yakınmalarınızı gebeliğe yormak için erken.Zira belirtiler gebeliğin 4. haftasından itibaren başlar. Mensinizde gecikme olursa en az 3 en fazla 7 gün gebelik tetsi yapın.

Merhabalar ben subatin 7 sinde adet oldum 13 nde nisanlimla yuzeysel bi iliskim oldu üzerimizde kiyafetler vardi fakat bosalmadan once penisine dokundu daha sonra benim vajinama bakire oldugum için girmeden sadece biraz oynadi bosalmadigini biliyorum ama eline zevk suyu olmasindan ve vajinamla oynarken hamile kalma ihtimalinden korkuyorum. Iliskiden 22 gun sonra martin 7 sinde kanda beta hcg testi yaptirdim ve 0,1 cikti. Testi yaptirdikten 2 gun sonra 9 unda adetimi normal seyirinde oldum fakat ustune gorme olayindan korktugum icin adetim bittikten sonra ayin 14 unde tekrar beta hcg yaptirdim ve tekrar 0.1 cikti. Ayni gun icinde rontgen cekildim ve doktor kasiklarimda gaz oldugunu soyledi acaba kasiklarimdaki ve belimdeki agrinin sebebi ve bir seyler yedigimde sanki beni rahatsiz ediyor hissi bu yuzden mi yoksa hala hamilelik riskim varmi? Psikolojik bir durum mu, iliskiden 24 gun sonra adet gorulmusse ve adetten sonra yapilan kanda beta hcg de hamilelik olsaydi gorulur muydu lutfen yardim edin

Merhabalar ben subatin 7 sinde adet oldum 13 nde nisanlimla yuzeysel bi iliskim oldu üzerimizde kiyafetler vardi fakat bosalmadan once penisine dokundu daha sonra benim vajinama bakire oldugum için girmeden sadece biraz oynadi bosalmadigini biliyorum ama eline zevk suyu olmasindan ve vajinamla oynarken hamile kalma ihtimalinden korkuyorum. Iliskiden 22 gun sonra martin 7 sinde kanda beta hcg testi yaptirdim ve 0,1 cikti. Testi yaptirdikten 2 gun sonra 9 unda adetimi normal seyirinde oldum fakat ustune gorme olayindan korktugum icin adetim bittikten sonra ayin 14 unde tekrar beta hcg yaptirdim ve tekrar 0.1 cikti. Ayni gun icinde rontgen cekildim ve doktor kasiklarimda gaz oldugunu soyledi acaba kasiklarimdaki ve belimdeki agrinin sebebi ve bir seyler yedigimde sanki beni rahatsiz ediyor hissi bu yuzden mi yoksa hala hamilelik riskim varmi? Psikolojik bir durum mu, iliskiden 24 gun sonra adet gorulmusse ve bu adetten sonra kanda yapilan beta hcg de hamilelik olsaydi gorulur muydu lutfen yardim edin

Bu tür birliktelikte gebelik söz konusu olmaz.Ele bulaşan zevk suyuyla hamile kalınmaz. HCG test sonucunuz da negatif. Hekim gaz probleminiz olduğunu belirtmiş.Sindirimle alakalı problem yaşıyorsunuz + Mensiniz de gerçekleşmiş gebe değilsiniz.

Merhaba arkadaşlar ben yeni evliyim geçen ayın 8 de hasta olmam gerekirdi fakat olmadım. Ama uzun yolculuk yapmıştım, uzun yolculuk yaptığımda genelde 3-4 gün aksar. Fakat bugüne kadar hiç hasta olmadım, hastalık belirtimde olmadı. Ara ara bulantılarım oldu, yediklerimden tiksinme, 2 gündür ayaklarımda gece uyurken aşırı yanma, hızlı kalp atışları, kabızlık ve aşırı derecede gaz şikayetlerim var. Bugün hasta olmam lazım normalde ama açık pembe/ kahverengi bi akıntı geldi hasta oldum dedim gerisi yok. Açıkcası ben hep gebe değilim gözüyle baktım. Ama bir ay gecikmesi tuhafıma gitti. Bilgilendirirseniz sevinirim.
Rüyayla gemi yürümez ama herkes rüyasında beni hamile gördüğünü söyleyip duruyor. Bilen arkadaşlar bilgi verirse sevinirim. Bende kendimi takip etmeye devam edim bari.

Merhaba, hamile olup olmadığınızı ancak gebelik testi yaparak öğrenebilirsiniz .Belirtiler gebelik olarak görülsede psikolojikmen de bu belirtileri yaşamanız mümkün.Yeterli regl gecikmeniz var gebelik testi yapın.

Iyi aksamlar arkadaslar bnde mayisin 14 unde adet gordum suan 2 gun gecti test aldm yaptm negatif cikti butun belirtilerim var adet olmam icin ama bnm adet olcagm zaman karnm agrmazdi simdi ise 2 gunden beri karnm agiriyo belim agriyo goguslerimde siskinlik var hassasiyet var acaba hamilemiymdr 5 senelik evliyim bitane oglum var ilk gunden hamile kaldm ikinciyi istiyrz 5 aydan beri korunmuyrz acaba acelemi ettim test yaparak yoksa kan testi yapsammi yardim edermisinz

Geri