Hamilemiyim Değilmiyim yorumları

ben 1 haziran da adet oldum 8 gün sürdü adetim sonra 12 haziranda ilşkiye girdim ilk kez sonra kanamam oldu ağrı felan sonra 14 haziranda tekrar ilişkiye girdim ilşki esnasında ben üstteydim hiç korunmadık ve bugün 16 haziran ilşkiye girdikten sonra kasıklarım hafif ağrıyor vede belim hafif ağrıyor sizce hamilemiyim test yapmalımıyım

Hamilelik testi için şu an çok erken adet dönemine yakın bir tarihte en erken gebelik testi olarak kan testi yaptırabilirsiniz. Kasık ağrılarınızın nedeni muhtemelen enfeksiyon kaynaklı olabilir.

Merhaba yeni üye oldum bir sorum olucak
Her ayın 1. Adet dönemim ama Mayıs 24 oldum ve haziran 8 yeniden adet oldum ama bu son olan adet gibi değil açık renkte ve çok gelmiyo doktora gittim kan testi için sonucu 0.10 çıkı 2 gün sonra yeniden gittim 0.14 çıktı sağ kasık ve bel bölgemde ağrım var doktorlar da tam olarak bişi diyolar hamile kalmak istiyorum sonuçlar çok yanıltıyor beni

Sevgili Gmzgrp,

daha önceki sorunuzda yorumlamıştık ama buradan da yazalım. Şimdi öncelikle açtığınız konuda test sonucunun 14 çıktığını burada ise 0,14 çıktığını yazmışsınız hangisi doğru yazabilir misiniz ?

Merhaba verdiğiniz bilgilere göre gebe değilsiniz. Ara kanama hormon bozukluğundan stresten olabilir. Buda ancak yapılacak hormon tetkitleri ile netlik kazanır.Kasık ağrınız için hekiminiz muayene ettimi ?

Doktor muayenesi oldum yumurtalıklarda bir problem yok demişti kasık ağrısı için döllenme ağrısı olabilir demişti ultrasondan baktı bişi bulamadı

Değerleriniz gebelik lehine görünüyor. Hekiminiz durumunuzu takip etmek için tekrar test isteyecektir.Zamanı geldiğinde şayet gebelik söz konusu ise 4-5. haftada gebeliği teyit etmek için yani keseyi görmek için usg ye sizi alıcaktır. Bu durum da biraz sabretmeniz gerekiyor. Hekim kontrolünüzü aksatmayın. Umarım gebesinizdir.

Merhaba, ben 15 mayista erkek arkadaşimla surtunme yoluyla ilişkiye girdim ama uzerimde iç çamaşırı vardı, pijamada vardı ve ped Ondada iç çamaşırı ve pantolon vardı boşalma oldumu tam olarak bilmiyorum 8 gun sonra adet gordum duzenli şekilde ama yine de korkuyorum eyer boşalma olduysa kiyafrtten vajinaya sizma gibi olasilik var mi? Eyer varsa bile hamile ola bilir miyim? Lütfen cevaplayın piskolojim çok bozuldu ustunden bir ay geçti ama ben yine de çok korkuyorum

Merhaba, ben 15 mayista erkek arkadaşimla surtunme yoluyla ilişkiye girdim ama uzerimde iç çamaşırı vardı, pijamada vardı ve ped Ondada iç çamaşırı ve pantolon vardı boşalma oldumu tam olarak bilmiyorum 8 gun sonra adet gordum duzenli şekilde ama yine de korkuyorum eyer boşalma olduysa kiyafrtten vajinaya sizma gibi olasilik var mi? Eyer varsa bile hamile ola bilir miyim? Lütfen cevaplayın piskolojim çok bozuldu ustunden bir ay geçti ama ben yine de çok korkuyorum