Arkadaşlar ben 1,5 senedir evliyim,çocuğum olmadı,regl zamanım bu ayın 5nde olması gerekirken olmadı dewamlı mide bulantım var başım ağrıyor,psikolojik mi bilmiorum çokta istiyoruz bebeğimiz olsun.idrar testi yaptın dün negatif çıktı bana yardımcı olur msnuz lütfen
Merhaba ben daha test yapmadm ama hamile gibi hissediyorum kendimi asırı mide bulantısı sıcak basma bas dönmesi ve asırı gaz sorunu yasıyorum kasıklarım da wc ye cıkarken batma hissi akıttımında bu aralar asırı geldini gördüm ve normalde tam gunum de adet görürdüm ve 1 hafta gecikti ve ilk gun her zamnkinden az hatta damla damla geldi ve cok sancılı gecti 2ci gun normal sekilde adet gördm sonra damla damla gelmeye devam etti ve suan 9 gun oluyor hala akıntımla beraber pembemsi bi renkte kan gelmeye devam ediyor esim hamile oldumu dusunuyor ama ben emin olamıyorum test yapmayada cekiniyorum bna yardımcı olurmusunuz
Ya arkadaşlar 2 aylık evliyim ve evlendikten sonra adetim beklediğim tarihten tam 12 gün sonra oldu ama renk normal değildi turuncu gibiydi... Kesinlikle korunmuyoruz ve adetim bittikten sonra birlikteliğim oldu olmaya da devam ediyor bebek istiyoruz çünkü 🙂 şu an adetim başladığı günden itibaren 12.gündeyim ve ayağa kalktığım anda su gibi kokusuz renksiz acayip akıntım geliyor ve kasıklarımdaki damarlardan mı bilmiyorum inceden tatlı tatlı göz seğrimesi gibi atma oluyor... Çok az da göbiş çıktı karnımın üzerine uzun süre yatamıyorum sıkılıyorum hemen daralıyorum.. Sonra ara sıra başım döner gibi oluyor... Evlendikten sonra adetin 12 gün gecikti diye belki on kere test yaptım ama çıkmadı birşey ve şu an yine çıkmazsa diye korkuyorum napmalıyım :'(
Benim sorum iki aydir ayin 24 de hasta oluyorum fakat bu ay 1,buçuk gün adet gördüm test yaptim pozitif iki çizgi çikti biri hafif silik 1 buçuk günden sonra koyukahverengli leke ler gelmeye başladı acaba hamilemiyim..