Bi ihtiyaç diye ben bununla sevgiliyim bugün bununla ne oldu ayrıldım bitti yarın başkası ile bu mu ihtiyaç insan nefsine sahip olmayı bilmeli her sevgili olduğumlâ aynı şeyi yaşayıp sonra başkasıyla evlenip aynı şeyleri yaparsan onun önemi kalmaz bence bi kadın ne yasayacaksa eşiyle yaşamalı ona özel olmalı

Bırakın da insanlar ne istiyorsa onu yaşasın. Bıraksaydınız bu ulkede taciz tecavuz ensest ilişki türü sapıklıklar daha az olurdu. Siz eşinizle özel yaşamak istersiniz öteki istemez. Yargılamak kimseye düşmez.

Slm arkadaslar daha öncede yazmistim simdi adetime 8 gun var ayni belirtileri yasiyorum cok kasik agrilarim var mide yanmadi halsizlik birde sivilce cok cikti acaba hamilemiyim testte erkenmi neolur cevap verin meleklerim

Ahlaksızlığın adı kıskançlık degil tamam sevişmekte bir ihtiyaçtır ama ewlilikte kendine güveniyorsan evlen ahlaksızca yaşama her seyin bi usulü olmalı dimi toplumun ahlakını bozmayın buna hakkınız yok 15 yaşında bi kisi daha cocuk ve sizin gibi ahlaksız indanları örnek alıyor

Slm arkadaslar benim sorumu nezaman cevaplicaksiniz canlarim merakla bekliyorum canim cok yaniyo kasık agrilarim cok 5 gun var adetime bugun idrar tahlili taptim ikinci cizgibsilik bi sekilde cikti ama 1 dakka icinde kayboldu hicbirsey yok anlamadim gitti napcami bilmiyorum icinizde ayni seyleri yasayan varmi acaba ya canlarim sizden haber bekliyorum

Canım benimde 2. Çizgi silik çıkmıştı o gebelik var anlamına geliyor. Hemen hastaneye gidip bi test yaptır. Hayırlı olsun bizlerede dua et 🙂

Şeymacim bitanem ondan sonra kac kere yaptim ama çikmadi hastaneyede gudip yaptiramiyorum negatif çikcak diye çunku 9 gun önce yaptirmistum negatifti normalde ayin 9 sali gunu adet gunum bekliyorum bakalim neolacak kasik agrim ve batmalar devam ediyo birde adet olacakmis gibi karnim agriyo canim bende sasirdim sabah yine yaptim negatifdi bitanem hepimiz icin dua ediyorum ben anneligi tatdim allahim 1 tane 2 yasinda ikinciyi dusuyorum allah herkese tatdirsin o duyguyu

Dur bakalım o zaman canım bi adet günün geçsin sonra belli olur. Ama en önemlisi kesinlikle git hastaneye ne olur ne olmaz ben bir defa düşük yaptım rabbim kimseye vermesin bu yüzden dikkat etmelisin...

Canim ilk cocugumu bende dusuk yaptim bir ay sonra tekrar hamile kaldim oğlum oldu seni cok iyi anlarim allah kimseye yasatmasin cok kötü bi duygu ama oglum dogunca unuttum herseyi dilerimki rabbim sanada bi cocuk verirde sende gecirdigin o kötü olayi unutursun canim bende ikinciyi istiyorum ama bakalim rabbim verirse inşallah suan hafifden karin agrilarim var sanki oldum olacim gibi sol tarafimda agruyo bacama vuruyo hayirlisi bakalim canim

Insanlari hemen yargilama hakkina dogustan sahip olan ne kdr insan var.ben su an evliyim ve gebelik belirtilerim var o yuzden denk geldim.bir soz var dir."beni yargilamdan once kendi ayakkabilarini cikar benimkileri giy.benim yurudugum yolda yürü benim takildigim taslara takil ve benim düştüğüm gibi düş " sunu bilin ki kimse mükemmel aile ve ortamlarda buyumuyor hatalar yapar insanlar onemli olan pisman olup tekrarlamamak.Rabbim herkese yardimci olsun

Geri