canim benim üzme kendini, doktor kesin sana bu sefer utrogest yazar... onu kullan o bebegin orada kalmasini sagliyor... banada onu vermisti ben hala kullaniyorum... kahverengi kan kirmizidan iyiyimis... o eski kan oluyormus... Doktor ne dedi canim banada sonra haber ver olurmu... dualarim seninle...
Doktorlar telefonlari acmiyor..Benim gecen kanamamda eski kan demisti evet ama simdi üzerinden 2 hafta gecti smi neden sürekli oluyorki acaba kan uyusmazligimi var 😕 Birazdan 8.30 da hastaneye gidecegim esimle.Esimde bana kiziyor eski kandir niye kafana takiyosun diye ama korkuyorum iste allah korusun bisey olur diye :küstüm: Sanada mi utrogest yazdi?
Ay hic sorma ben daha baslamadim.Hangi yagi kullaniyorsun?Bu senin ilk cocugun degil mi 😀 Ben cok kararsizim ya her kafadan bi ses cikiyor hangisini kullansam bilemiyorum 😕
Ay hic sorma ben daha baslamadim.Hangi yagi kullaniyorsun?Bu senin ilk cocugun degil mi 😀 Ben cok kararsizim ya her kafadan bi ses cikiyor hangisini kullansam bilemiyorum 😕
bugün kendimi cok iyi hissettim fazla yorgunlugum yoktu.... is de yaptim yattim tvde izledim, rahat idim cok sükür..
simdi malesef migdem yaniyor... ne yapsamda gecse aceba.....
2 ocakta doktor randevum var bakalim cinsiyetini ögrene bilecekmiyim ....
bugün kendimi cok iyi hissettim fazla yorgunlugum yoktu.... is de yaptim yattim tvde izledim, rahat idim cok sükür..
simdi malesef migdem yaniyor... ne yapsamda gecse aceba.....
2 ocakta doktor randevum var bakalim cinsiyetini ögrene bilecekmiyim ....
Hic sorma bende islerimi esime yaptiriyorum cünkü kalcam tutuluyor yürüyemiyorum o da sagolsun hic itiraz etmiyor 🙂 Mide yanmasi süt icersen gecer ancak canim.2 ocakta kac haftalik olacak?Kiz bebeler gec gösterirmis kendini