Hamileligimi sizinle adim, adim yasamak istiyorum diyenler buraya....

Doktorlar telefonlari acmiyor..Benim gecen kanamamda eski kan demisti evet ama simdi üzerinden 2 hafta gecti smi neden sürekli oluyorki acaba kan uyusmazligimi var 😕 Birazdan 8.30 da hastaneye gidecegim esimle.Esimde bana kiziyor eski kandir niye kafana takiyosun diye ama korkuyorum iste allah korusun bisey olur diye :küstüm: Sanada mi utrogest yazdi?

Smiiiiii gittim geldim tatlim hicbir problem yok bebiste.Rahim zari kanamis bebekle ilgisi yokmus cok mutluyum.Rabbime binlerce kez sükürler olsun

Ay hic sorma ben daha baslamadim.Hangi yagi kullaniyorsun?Bu senin ilk cocugun degil mi 😀 Ben cok kararsizim ya her kafadan bi ses cikiyor hangisini kullansam bilemiyorum 😕

evet canim benim ilk bebegim, valla canim ben dm den babylove Mamaöl yaziyor aldim sürüyorum, yumusacik oluyor cildim.. cok güzel... göbegim büyüdü bügün gercekten hamis gibiyim söyle aynada baktimda kendime
henüz catlama izide yok cok sükür...

Son düzenleme:
bugün kendimi cok iyi hissettim fazla yorgunlugum yoktu.... is de yaptim yattim tvde izledim, rahat idim cok sükür..
simdi malesef migdem yaniyor... ne yapsamda gecse aceba.....

2 ocakta doktor randevum var bakalim cinsiyetini ögrene bilecekmiyim ....

Son düzenleme:

Icinde zeytinyagi olan degil mi?Bende ondan almak istiyorum 😀 Kiz sen kac haftaliksin amanin karnin cikmis bebis büyüyorr :bebeğim:

Son düzenleme:

Hic sorma bende islerimi esime yaptiriyorum cünkü kalcam tutuluyor yürüyemiyorum o da sagolsun hic itiraz etmiyor 🙂 Mide yanmasi süt icersen gecer ancak canim.2 ocakta kac haftalik olacak?Kiz bebeler gec gösterirmis kendini