Hamileligimi sizinle adim, adim yasamak istiyorum diyenler buraya....

canim benim üzme kendini, doktor kesin sana bu sefer utrogest yazar... onu kullan o bebegin orada kalmasini sagliyor... banada onu vermisti ben hala kullaniyorum... kahverengi kan kirmizidan iyiyimis... o eski kan oluyormus... Doktor ne dedi canim banada sonra haber ver olurmu... dualarim seninle...

Doktorlar telefonlari acmiyor..Benim gecen kanamamda eski kan demisti evet ama simdi üzerinden 2 hafta gecti smi neden sürekli oluyorki acaba kan uyusmazligimi var 😕 Birazdan 8.30 da hastaneye gidecegim esimle.Esimde bana kiziyor eski kandir niye kafana takiyosun diye ama korkuyorum iste allah korusun bisey olur diye :küstüm: Sanada mi utrogest yazdi?

Smiiiiii gittim geldim tatlim hicbir problem yok bebiste.Rahim zari kanamis bebekle ilgisi yokmus cok mutluyum.Rabbime binlerce kez sükürler olsun :hede::hede::hede:

Ay hic sorma ben daha baslamadim.Hangi yagi kullaniyorsun?Bu senin ilk cocugun degil mi 😀 Ben cok kararsizim ya her kafadan bi ses cikiyor hangisini kullansam bilemiyorum 😕

evet canim benim ilk bebegim, valla canim ben dm den babylove Mamaöl yaziyor aldim sürüyorum, yumusacik oluyor cildim.. cok güzel... göbegim büyüdü bügün gercekten hamis gibiyim söyle aynada baktimda kendime :D:D henüz catlama izide yok cok sükür...

Son düzenleme:
bugün kendimi cok iyi hissettim fazla yorgunlugum yoktu.... is de yaptim yattim tvde izledim, rahat idim cok sükür..
simdi malesef migdem yaniyor... ne yapsamda gecse aceba.....

2 ocakta doktor randevum var bakalim cinsiyetini ögrene bilecekmiyim .... :D:D

Son düzenleme:
evet canim benim ilk bebegim, valla canim ben dm den babylove Mamaöl yaziyor aldim sürüyorum, yumusacik oluyor cildim.. cok güzel... göbegim büyüdü bügün gercekten hamis gibiyim söyle aynada baktimda kendime :D:D henüz catlama izide yok cok sükür...

Icinde zeytinyagi olan degil mi?Bende ondan almak istiyorum 😀 Kiz sen kac haftaliksin amanin karnin cikmis bebis büyüyorr :bebeğim:

Son düzenleme:
bugün kendimi cok iyi hissettim fazla yorgunlugum yoktu.... is de yaptim yattim tvde izledim, rahat idim cok sükür..
simdi malesef migdem yaniyor... ne yapsamda gecse aceba.....

2 ocakta doktor randevum var bakalim cinsiyetini ögrene bilecekmiyim .... :D:D

Hic sorma bende islerimi esime yaptiriyorum cünkü kalcam tutuluyor yürüyemiyorum o da sagolsun hic itiraz etmiyor 🙂 Mide yanmasi süt icersen gecer ancak canim.2 ocakta kac haftalik olacak?Kiz bebeler gec gösterirmis kendini :D:D

Geri