Hamileligimi sizinle adim, adim yasamak istiyorum diyenler buraya....

bugün esimle görüsemiyorum, almanyaya geldimya ... onunda interneti koptumu ne olduysa.... icim daraliyor...
ben onsuz uyuyamamki.. simdi neden bu kadar erken geldin diyeceksiniz... oranin doktorlarina alisamadim, doktor izin vermisken geleyim dedim... dogumu burada yapacagimya... doktorlarin dediklerini anlamiyorum, ana dilimde olsa... icime sinmiyor... o konuda burada rahatim ama simdi... kocisimden uzagim... zor geliyor.....oooof ooooffff.....

meleklerim benim dün gece yine kanamam oldu.... bugün birsey yok cok sükür ama bu demek oluyorki hic birsey yapmamam gerek...
hersey risk, rabbim sen bebegimi koru.. Amin

Bende 10+2 günlük hamileyim kizlar.Mide bulantisi gibi hicbir problemim yok cok sükür.Tatli yiyemiyorum artik ve hicbirsey yiyesim yok 😕 Bebegim büyüsün ve gelsinnnn artikkk cinsiyetini cok merak ediyorum. Subatin basinda trye gelmeden ögrenmek istiyorum alisveris yapacagim bebis icin :bebeğim:

Bende 10+2 günlük hamileyim kizlar.Mide bulantisi gibi hicbir problemim yok cok sükür.Tatli yiyemiyorum artik ve hicbirsey yiyesim yok 😕 Bebegim büyüsün ve gelsinnnn artikkk cinsiyetini cok merak ediyorum. Subatin basinda trye gelmeden ögrenmek istiyorum alisveris yapacagim bebis icin :bebeğim:

rabbim insallah hayirlisiyla gönlüne göre nasip eder herseyi... ne güzel masallah diyeyim ben 13+1 deyim ve hala bulantim var bir iki gün yoktu sevinmistim gitti bitti diye ama malesef bugün bütün gün bulantim vardi...

evet ya bugün kahvalida balsamico sirkeli mozarella peyniri yedim.... yanindada peynir böreginin icine sucuk koyup yedim..... siyah ve yesil zeytin.... yaninda kahve ve meyve suyu... yani hertelden kattim bugün migdeme hahaha

sabahlari bir kücük fincan bol sütlü evet

doktor iki fincana kadar ice bilirsin dedi ama ben hic icmek istemiyorum, ama icmeyince basimin agrisindan duramiyorum.... o yüzden günde birtane kücük fincan bol sütlü iciyorum..

hamile degilken günde 5-6 büyük fincan icitigim oluyordu.... herhalde vucutum bagimlikik yaptiki icmeyince basim agriyor...

Geri