Canim ya sen doktora bakma bence sen icmek istiyorsun diye öyle demistir.ne kadar icmezsen o kadar iyi inan ben caya bile dikkat ediyorum hic icmemeye calisiyorum düsün artik.Bagimlilik yapmis icindeki maddelerden dolayi normal ama dikkat et
meleklerim benim dün gece yine kanamam oldu.... bugün birsey yok cok sükür ama bu demek oluyorki hic birsey yapmamam gerek...
hersey risk, rabbim sen bebegimi koru.. Amin
Tatlim benimde kanamam olmustu eski kanmis bu aylarda normalmis dedi benim doktorum bende almanyadayim sen neresindesin?Bu arada esin neden tr de?Tek basina ne yapiyorsun hamilesin bide 😕
Tatlim benimde kanamam olmustu eski kanmis bu aylarda normalmis dedi benim doktorum bende almanyadayim sen neresindesin?Bu arada esin neden tr de?Tek basina ne yapiyorsun hamilesin bide 😕
Ben friedrichshafendenim, ailem burada yalniz degilim... Dogumdan sonra gidecegim türkiyeye..... Icin hikaye canim..... Sanada gecmis olsun.. senin hamisligin Ne kadar
Tamam canim ailen orda ama esin daha baska hep yaninda olur.Neden dogumdan sonra gideceksin?Orada mi yasayacaksin?Sagol tatlim gecti gitti.Simdi januar 7. terminim var.Ben 10+5im bugun.Bu arada bende Kölndeyim
Tamam canim ailen orda ama esin daha baska hep yaninda olur.Neden dogumdan sonra gideceksin?Orada mi yasayacaksin?Sagol tatlim gecti gitti.Simdi januar 7. terminim var.Ben 10+5im bugun.Bu arada bende Kölndeyim
evimizi kurduk, ama almanya dogum icin daha uygun geldi, o yüzden burda durup dogumdan sonra gidecegim. esimde allah kismet ederse Ocak ayinin ilk haftasinda gelecek.... 🙂
benim bir dahaki randevum 02.01.13 merakla bekliyorum......
ben suan 12+4 haftalik hamisim.....
evimizi kurduk, ama almanya dogum icin daha uygun geldi, o yüzden burda durup dogumdan sonra gidecegim. esimde allah kismet ederse Ocak ayinin ilk haftasinda gelecek.... 🙂
benim bir dahaki randevum 02.01.13 merakla bekliyorum......
ben suan 12+4 haftalik hamisim.....
Off smi ya benim dün gece kahverengi akintim oldu birazdan doktora gidecegim.Cok korkuyorum ya bebegim giderse diye.Sabah namazina kalktigimda nasil agladim biliyor musun!cok korkuyorum benim yine olmustu 2 hafta önce aber atlattim diye düsünürken tekrar oldu.Esimle gidip görmek istedim eger düsük varsa beraber ögrenelim diye ama o ise gitti.Bende tek gidemem cünkü öyle birsey varsa düsüp bayilirim herhalde.Bi arkadasla gidecegim bana dua et
Off smi ya benim dün gece kahverengi akintim oldu birazdan doktora gidecegim.Cok korkuyorum ya bebegim giderse diye.Sabah namazina kalktigimda nasil agladim biliyor musun!cok korkuyorum benim yine olmustu 2 hafta önce aber atlattim diye düsünürken tekrar oldu.Esimle gidip görmek istedim eger düsük varsa beraber ögrenelim diye ama o ise gitti.Bende tek gidemem cünkü öyle birsey varsa düsüp bayilirim herhalde.Bi arkadasla gidecegim bana dua et
canim benim üzme kendini, doktor kesin sana bu sefer utrogest yazar... onu kullan o bebegin orada kalmasini sagliyor... banada onu vermisti ben hala kullaniyorum... kahverengi kan kirmizidan iyiyimis... o eski kan oluyormus... Doktor ne dedi canim banada sonra haber ver olurmu... dualarim seninle...