Smi bilmiyorum yaa canim sikiliyo yalcinla konustum o da cok mutlu bis morgen dedi kapatirken bende neinnn dedim ufff o cok seviniyor agzi kulaklarinda resmen bende suratim asik dolaniyorum ortalikta aglamak istemiyorum aglarsam annemide uzmekten korkuyorum.evet onun gelecegi gunu dusunucem babamda gelseydi keske ama kardesimin uni.sinavi tercihleri olacak gelemiyor zaten ramazanda babam ne yapacak bilmiyorum annemsiz..ahh bu ayriliklar olmasa ama olsun bunada sukur diyorum hep ne yapalim hayirlisi
tabiki canim beterin beteri var.. inan cok iyi anliyorum seni... insanin bogazi dügümleniyor...
Üzülme cünkü üzülmek hicbirseyi degistirmiyor.. Bak ne güzel esin cok seviniyor... Benim esim sevindigini bazen hic belli bile etmez ben süphelenirim seviniyormuki diye sonra görünce anlarim sevindigini... bak ne güzel seninki belli ediyor canim benim üzülme
inşallah her gidişinde hep iyi haberler alırsın esincim..bende 22 martta gidicem inş.o zman 16. haftada olcam..bebişlerimiz hep sağlıklı olsun inşallahhh hepimizinn
tabiki canim beterin beteri var.. inan cok iyi anliyorum seni... insanin bogazi dügümleniyor...
Üzülme cünkü üzülmek hicbirseyi degistirmiyor.. Bak ne güzel esin cok seviniyor... Benim esim sevindigini bazen hic belli bile etmez ben süphelenirim seviniyormuki diye sonra görünce anlarim sevindigini... bak ne güzel seninki belli ediyor canim benim üzülme
Benimki çok belli eder tatlım seninkide sevinir ama belli etmiyor demekki bazı erkekler böyledir 🙂 Bu akşam uçuyorummm sevinip sevinmeyeceğimi bile bilmiyorum karışık duygular içerisindeyim 😕 Bebişimide uzun zamandır görmedim onuda merak ediyorum haftaya göreceğim size yazarım böyle böyle diye gerçi bu topiğe kimse gelmiyor smiden benden ve hazaldan başka sürekli gelen konuşan biziz 🙂 tek hamile biziz sanırım
smicimmm bana dua etttt bugün için uçakta yanıma bulmaca aldım bulmaca çözücem
Benimki çok belli eder tatlım seninkide sevinir ama belli etmiyor demekki bazı erkekler böyledir 🙂 Bu akşam uçuyorummm sevinip sevinmeyeceğimi bile bilmiyorum karışık duygular içerisindeyim 😕 Bebişimide uzun zamandır görmedim onuda merak ediyorum haftaya göreceğim size yazarım böyle böyle diye gerçi bu topiğe kimse gelmiyor smiden benden ve hazaldan başka sürekli gelen konuşan biziz 🙂 tek hamile biziz sanırım
smicimmm bana dua etttt bugün için uçakta yanıma bulmaca aldım bulmaca çözücem