R Rezzannn Forum Okuru 19 Mart 2014 #272 anlamadim neden bu kadar qeciktiqini yaa en son 30 ocakta adet qordum bi daha olmadim.. kan testinde yanilma payi ihtimali warmiki :-(
anlamadim neden bu kadar qeciktiqini yaa en son 30 ocakta adet qordum bi daha olmadim.. kan testinde yanilma payi ihtimali warmiki :-(
sare aslı Yeni Üye Üye 22 Mart 2014 #273 yoktr heralde bılmm benımde dün hastalanmm gerekıyodu henz bısey yok . inşallah gelmz bacaklrm cok ağryo ama🙁
yoktr heralde bılmm benımde dün hastalanmm gerekıyodu henz bısey yok . inşallah gelmz bacaklrm cok ağryo ama🙁
R Rezzannn Yeni Üye Üye 23 Mart 2014 #274 hayirlisi insallah olur canm Allah bebek isteyen herkesin kucaqini bos birakmasin 🙂 insallah en yakin zamanda bizede qosterir 🙂
hayirlisi insallah olur canm Allah bebek isteyen herkesin kucaqini bos birakmasin 🙂 insallah en yakin zamanda bizede qosterir 🙂
sare aslı Yeni Üye Üye 23 Mart 2014 #275 rezzan ben hala hastalanmadm 3gün gecti... akşamda rüyamda karınca gördümm birsürü.. cocuklarınızın artacağna diye yorum okudm neteee. inşallah hayırlısıı
rezzan ben hala hastalanmadm 3gün gecti... akşamda rüyamda karınca gördümm birsürü.. cocuklarınızın artacağna diye yorum okudm neteee. inşallah hayırlısıı
R Rezzannn Yeni Üye Üye 23 Mart 2014 #276 ayy canm insallah hayirlisiyla olur Allah qonlune qore wersin... eee doktora ne zaman qidecekdin