S
sry21
Forum Okuru
İlk hamile olduğum zaman kasıklarımda hafif sancılar oluyordu. Ben o zaman ne olup bittiğini anlamamıştım. Vücudumda değişimler olmaya başladı. Daha sonra reglim gecikince eczaneden aldığım hamilelik testini yaptığımda sonucun pozitif olduğunu gördüğüm zaman o sancıların sebebini anlamış oldum. Bebeğim 5 haftadır benimle birlikte, karnımda yaşıyormuş. Daha sonraki aylarda ise sürekli uyuma isteği yaşadım.
Mide bulantıları yaşadığım için yemek dahi pişiremedim. Ayaklarım şişti ve yürümekte zorluk çektim. Hormonlar da tabiki bu büyük değişimden etkileniyor. Her şeye karşı aşırı hassasiyet durumu ile karşı karşıya kaldım. Film izlerken ağlamaya başladım. Çok keskin duygu değişimleri yaşadığım için, çevremdekiler eşim başta olmak üzere bana hassas davrandılar.
Mide bulantıları yaşadığım için yemek dahi pişiremedim. Ayaklarım şişti ve yürümekte zorluk çektim. Hormonlar da tabiki bu büyük değişimden etkileniyor. Her şeye karşı aşırı hassasiyet durumu ile karşı karşıya kaldım. Film izlerken ağlamaya başladım. Çok keskin duygu değişimleri yaşadığım için, çevremdekiler eşim başta olmak üzere bana hassas davrandılar.