Hamilelerden hamilelik belirtileri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beklenenbebis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Slm arkadaslar ben 7.5 aylik ewliyim...ewlendiqimden beri adetlerim duzenliydi ki bu sefere qelene kadar benim adetlerim qunumden ya biqun once yada biqun sonra olur...araliqin 15inde adet qordum bu ay ocaqin 15i oldu ama adet olmadim hemen oqun test yatim ama ikinci cizqiyi qoremedim hemen ertesi qun kan tahlili yaptirdim 1.06 cikti neqatifmis... ayin 24unde tekrar test yaptim yine ikinci cizqiyi qoremedim buqun qunum qeceli tam 15 qun...arkadaslar bu kadar neqatifliqe raqmen hamile olabilirmiyim sizce...bi bebeqimiz olmasini cok istiyoruz...

merabalar adetime on gün var.on onbeş gün önceden beri bel ağrım var .Göğüslerim şişti.Mide bulantımda var hafif sizin nasıldı inş hamileyimdir 🙁 yardm edin...

alm arkadaslar malesef qecen ay 16. qunumun sabahı adet qordum cok aqrım wardı doktora qıttım ama qecıktıqı ıcın aqrı olmus... bu ayda dört qözle beklıyorum Allah insallah hayırlısıyla hepimize nasip eder 🙂

bende klomen kullandım bu ay kasıklarım agrıyor belim agrıyor süt gibi beyaz akıntım var adetime tam 10 gün var inşallah hamileyimdir eşim çok ama çok istiyor

ewet canm qeçti bakalım bu ay bekliyoruz normalde olmam lazımdı ama yine qeçti...kaç aydır böyle oluyo hep adetim qecikiyo bizde hep ümitleniyoruz bu ayda olmıcak hayal kırıklıqına uqrıcaz diye korkuyorum... Allah hakkımızda hayırlısını werir inşallah bi an önce 🙁 eşimde bende çok istiyoruz bi bebeqimiz olmasını yaa qidecem bi doktorada en yakın zamanda...

Geri