slm kıslar nasılsın ben yine kaynana sıkıntısı yine canımı sıkıyor sanki bilerek yumurtlama günlerime yakın bi sitrese sokuyor nedir benim çektigim bu kadından ya herşeye karışır oldu şimdide istanbula gitmeme karşıyor neymiş gitmiycekmişim annemler zaten yazın tatile geliyormuş ozaaman grcekmiş borç yapmıycakmış sanki ben ondan para istiyorum ya of bunaldım gitsem bi arıycam ordan evime bidaha gelemn sitresten başka bişey yaratmıyorsunuz diycem artık sabrımı taşırdı geceleri uyuyamaz oldum ya bide neymiş daha kayınpederime söylememiş gitcegimi sanki benim kocam kayınpederim tövbe yarabbim ya bende dedm beni kocam mı ki o ona söylüycem kocam izin verdikten sonra kimseye bişey düşmez dedim cuma sabahı allahın izniyle bi binsem şu otobüse gitsem annemlere çok bunaldım çok
canım benim yaa nebiçim insanlar var şu dünyada neden kızı gibi belleyip bağrına basmıyoda zorluk çıkarıyo üzüyo seni anlamadım yani.ama sakın takma kafana eğer eşin yanındaysa ve destekse annesini görmezden duymazdan gel cevapvererek rahatlatma onu.oterz insanlar karşıdaki sustuğunda ve bilidiğini okuduğunda ölürler sinirden.cumaya az kaldı sabret öfkelenme birgün herkes ettiğini bulur.git annenler geçirebileceğin engüzel günlerini geçir🙂
canım eşimin kara ciğerle ilgili bi rahatsızlığı vardı bu epey bi ilerlemiş 6 aşamalı bir hastalıkmış 6 aşama tedavisi olmayacak bi dereceye gelmekmiş ve eşimde şuanda 5 aşamada imiş eğer biraz daha geç kalsa idik çok geç olabilirmiş ama çok şükür uzun süren bi ilaç tadavisi sonucu bunu geriletip sıfıra düşüre biliyolarmış bu tedavi 5 senede sürebilirmiş bunada şükrediyoruz allahtan geç kalmamışız rabbim cümlemize şifa versin şimdi bi tatil pilanı yapıcaz biraz kafa dinliyelim her şeyde bi hayır vardır canım sizde dua edin biran önce bununda altından kalkalım
öyle olmak zorundayız be tatlım elden başka birşey gelmezki.istediğimiz şeylerin olması için ve onların olduğunu görmek için sağlıklı ve yaşıyo olmak gerek dimi🙂
evet canım çok haklısın.zaten sen çok iyi bir örneksin hem mucize gibi kendiliğinden hamile kaldın hemde çok sabırlısın allahım seninde gönlüne göre versin,gönlündekinide hayırlıetsin🙂
tatlımmm dualarımız seninle üzüldüm bak şimdi inşallah önemli birşey yoktur.evet eşlerimiz yanımızda olsun herşey olur allah onları bize bizi onlara bağışlasın....
amin defnem rabbim dermansız dert vermesin ve eşlerimizi başımızdan eksik etmesin şimdilik ilaç tedavi sine başladık 1 ay sonra ilaca cevap verip vermediğine bakcak dr inş bununda üstesinden gelcez eşimle sevgimizle ve sevenlerimizin duası ile
amin defnem rabbim dermansız dert vermesin ve eşlerimizi başımızdan eksik etmesin şimdilik ilaç tedavi sine başladık 1 ay sonra ilaca cevap verip vermediğine bakcak dr inş bununda üstesinden gelcez eşimle sevgimizle ve sevenlerimizin duası ile
günaydıınnnn🙂 yine geldim yine kimse yok....
neyse canlarım ben hala regl olmadım.düzenli düzenli diye hava atıyodum düzenim bozuldu iyimi
valla bu gecikmenin sebebi bebek olsun çok isterdim ama maalesef değil bende kist varsa diye korkuyorum şimdi🙁
yarında olmazsam c.tesi öğrencez bakalım derdim neymiş.😱lmadı:
canım eşimin kara ciğerle ilgili bi rahatsızlığı vardı bu epey bi ilerlemiş 6 aşamalı bir hastalıkmış 6 aşama tedavisi olmayacak bi dereceye gelmekmiş ve eşimde şuanda 5 aşamada imiş eğer biraz daha geç kalsa idik çok geç olabilirmiş ama çok şükür uzun süren bi ilaç tadavisi sonucu bunu geriletip sıfıra düşüre biliyolarmış bu tedavi 5 senede sürebilirmiş bunada şükrediyoruz allahtan geç kalmamışız rabbim cümlemize şifa versin şimdi bi tatil pilanı yapıcaz biraz kafa dinliyelim her şeyde bi hayır vardır canım sizde dua edin biran önce bununda altından kalkalım
cnm benim cok gecmiş olsun neyseki gec kalınmamış sende eşine en büyük destekcisin hep yanında ol moral ver biliyorum ben yaşadığın şeyleri cok iyi anlıyorum seni en iyisi yanında olmak ona büyük moral verecektir cnm Allahım hemen şifasını versin inşş asişime noldu bu arada gelmiyor da merak ettim iyidir inşş
günaydıınnnn🙂 yine geldim yine kimse yok....
neyse canlarım ben hala regl olmadım.düzenli düzenli diye hava atıyodum düzenim bozuldu iyimi
valla bu gecikmenin sebebi bebek olsun çok isterdim ama maalesef değil bende kist varsa diye korkuyorum şimdi🙁
yarında olmazsam c.tesi öğrencez bakalım derdim neymiş.😱lmadı: