defne defne
Hamiş Melek
cnmm benim yaaa kıyamam sana kuzum olacak bir gün bak yerinde hazır cnm benim boşa ayırmadık o yeri sana hem yakıyı filan da dene allahtan ümit kesilmez yakı işe yarıyo baksana bende yapacam 1 hafta sonra üzülme cnm benim bizde hep burdayız bak senin yanındayız
Cnmm benim yaaa bugün böle haberler almak istememiştim aslında iyi olun hepiniz canlarım benim tekcim dkkat et kuzum iş filan yapma yorma kendini
cnm inşallah hayırlı zamanda rabbimin istediği zamanda olucak eminim biz nekadar istesekde cabalasakda boş o istemeden hiç bişe olmuyo hakkımızda herseyn hayırlısı
cnm yaa kıyamam ağlattın beni defnem ne olur üzülme inş olucak bi gün artık bu hamişlikten biraz uzak dur üstüne düşmede kafan dağılsın kuzum kib aeo öpüyorum seni.......
cnm benim ya.fazla nete girmiyorum herşeyden sıkıldım artık.şimdi yazını okudumda hem çok duygulandım hemde üzüldüm.allah büyük cnm üzülme.allah en ummadığın ve beklemediğin bi zamanda
verecek inş.yeterki hep dua et
sağolun arkadaşlar zaten dün haberi aldığım anki gibi değilim toparladım kendimi.sonuçta umutsuz değilim sadece bişey yapınca hemen olsun isteniyo işte.ama herşey zamanını bekliyo anlaşılan.bizde beklicez o zamanı..hem allah eşime ve bana sağlık ve hayırlı geçim versin ben inanıyorum er yada geç ağacımız meyva vericek....