defne defne
Hamiş Melek
canım benim yaa nebiçim insanlar var şu dünyada neden kızı gibi belleyip bağrına basmıyoda zorluk çıkarıyo üzüyo seni anlamadım yani.ama sakın takma kafana eğer eşin yanındaysa ve destekse annesini görmezden duymazdan gel cevapvererek rahatlatma onu.oterz insanlar karşıdaki sustuğunda ve bilidiğini okuduğunda ölürler sinirden.cumaya az kaldı sabret öfkelenme birgün herkes ettiğini bulur.git annenler geçirebileceğin engüzel günlerini geçir🙂slm kıslar nasılsın ben yine kaynana sıkıntısı yine canımı sıkıyor sanki bilerek yumurtlama günlerime yakın bi sitrese sokuyor nedir benim çektigim bu kadından ya herşeye karışır oldu şimdide istanbula gitmeme karşıyor neymiş gitmiycekmişim annemler zaten yazın tatile geliyormuş ozaaman grcekmiş borç yapmıycakmış sanki ben ondan para istiyorum ya of bunaldım gitsem bi arıycam ordan evime bidaha gelemn sitresten başka bişey yaratmıyorsunuz diycem artık sabrımı taşırdı geceleri uyuyamaz oldum ya bide neymiş daha kayınpederime söylememiş gitcegimi sanki benim kocam kayınpederim tövbe yarabbim ya bende dedm beni kocam mı ki o ona söylüycem kocam izin verdikten sonra kimseye bişey düşmez dedim cuma sabahı allahın izniyle bi binsem şu otobüse gitsem annemlere çok bunaldım çok