kızlar merhaba,
umarım iyisinizdir. aslında anlatacak çok şeyim var kısaca özet geçmeye çalışayım. kanamalarım nedeniyle geçen pazartesi evime yakın bir hastaneye gitmiştim, dr. bebişin iyi olduğunu ama düşük riskim olduğunu cinsiyetinin de muhtemelen kız olduğunu söylemiş bu pazartesi kontrole çağırmıştı. bizde bir haftadır kızımız aşa kızımız yukarı takılıyorduk eşimle hatta size de söylemiştim🙂
bu hafta gidince kanayan yerin iyileşmeye başladığını bebeğin iyi olduğunu falan söyledi, bizde kızımız diye bebekten bahsedince biraz sessizleşti ve bir 10-15 dk kadar bebeği inceledi. Sonra gelin sizi doplere alayım dedi, orada da 15 dk sessizlikten sonra bombayı patlattı ve umarım pembe birşey almamışsınızdır dedi 🙂)) şaka gibi kısa bir şaşkınlıktan sonra tabi adapte olduk erkek bebeğe yine..
daha çok erken tabi ama umarım birdaha değişmez cinsiyetin ne olduğu fark etmezde insan çok kaptırıyor kendini değişince bir garip oluyor 🙂)))
lavişim biz 15+4 olduk Allahın izniyle liste için ileteyim istedim.. benim önümdeki kişiyle 1 hafta var aramda 🙂
öpücükler kucak kucak...