Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

Axşamın xeyir tatlım. Ya tüm geceni uyumadım, dişim öğle bir ağrıyorduki, çok kötüydüm, sabah doktora gitdim düzeltdirmekçün hamile olduğumu sordular hayır dedim, ama ya hamişsem diye düşünüyorum.acaba kötü bir etki olurmu, doktora da gitmedim, gelicek adetini bekle söylediler. Sen en son ne zaman baküde oldun?esl adın ne?burası çooook güzel,1yıl öncekinden bile çok çok farklı.eurovision nedeniyle çok harika oldu. sen seyr etdinmi azerbaycanı?bir az özlemini gidermişsindir.dün bir test yine yaptım, ikinci çizgi yarıya kadar baya bir belirgin, kalanı ise silikdi, büyük ihtimalle bir bozukluk vardı,galiba hayat benimla dalga geçiyor.
canım keçmiş olsun.dikkat etsene kendıne.bak ben bılıyorum onların öyle söyledını o zaman adetını bekle.canım en son keçen sene olmuşdum.evet ya cok guzel olmus keşki olsam orda canım canım.yazı gelırsek görüşürüz tamamı fıstıkım.

ciel cnm geçmiş olsun dr bana magnesıum diasporal verdi onu kullanıyorum banada bol bol yat dedi ben bebekde sorun çıkmasın diye dua ederken bebeğin eşinde sorun çıkması şaşırttı beni neyse bebek ii bu sorunda düzelir inş cnm sende kendine ii bak dinlen bol bol canımm...

ya saka gbi ya bi abla vardı 35 yasında evlendi bu benmö eski patronum şimdi fecede gördüm hamişmiş onunla aynı anda evlenen arkadasımda hamişmiş hayat sanki oyun oynuyo bana valla ya bazen insanın aklı almıyo neden dye
kız sus öyle deme hiç allahın takdirine neden diye sorulurmu.eminol birgün sen hamile kaldığında senden önce evlenmiş ama hala evlat sahibi olamamış biri seni görüp neden!!diye içi geçirse ve bunu farketsen çok üzülürsün.çünkü birgün bu olacak sende bende burda bütün kızlar elimiz göbüşümüzü okşayarak gezicez ya hep diyorum sana boşver etrafta ne varsa var sen görmeyiver.allah çaresiz dert vermesin aşkısı:oppucuk:

defnecım;asimelekcim nerdesiz uyanın artık....:rtfm:
tatlım en erken ben uyanıp geldim bugün ama kimsecikler yoktu sonrada işten fırsat bulamadım bak anca şimdi giriyorum.iyi olmana sevindim canım daha sık gel olurmu🙂

papatyam tatlım sağol. kendimi üzmemeye çalışıcam artık bugün folik asit içmeye başladım kiloma da dikkat ediyorum stres de yapmamaya çalışıcam artık. zaten etrafımdakilere dedim bir süreliğine bana hamile haberi vermeyin diye napimmm duyunca çok dağıtıyom kendimi 🙁 yumurta takibine başladık işte perşembe günü tekrar gidicem kontrole bakalım yumurtalar ne alemde olucak...
meleeekkkk karşı komşum vardı 5 aylık evli hamişmiş 1 aylık dün söyledi bende sana söyliyim dedim🙂 seni ,asiyi vede suzuuyu falakaya yatırmak lazım.kız ondan güzel nevar dünyaya bir canlının daha geleceğinin haberini almak harika bişey.çünküüü çok az kaldı bizde o haberi etrafımızdakilere vericez.onlarda havalara uçsun mutlu olsun istemezmiyiz.sakın kederlenme arkadaşım yumurta takibinde morel önemli buyöntemle hamile kalan çok var.sende onlardan biri ol inşallah🙂

defnecim doğru söylüyosun galiba ben ovulasyon gününü tutturamıyorum sanırım çünkü o günlerde ovulasyon testi yaptığım halde bir türlü çift çizgiyi yakalayamadım. inşallah hayırlısı olur hakkımızda inan senin sonucunu da merakla bekliyorum. bize güzel haberler ver canım
ayy sorma kız bende heyecanla,sabırsızlıkla bekliyorum 5 güncük kaldı🙂

Slm kızlar nasılsınız uzun zamandır görüşemiyoruz hepinizi çok özledim.
Bu gün adetimin 18. günü yumurta takibi için doktora gittim ve dönüşde size yazmak istedim.18. günüm ve hala yumurtalarım yok bu ay umudumuz kalmadı dedi doktor ya ara da bir defa yumurtluyosun yada kendi başına yumurtluyamıyosun dedi. Kendin adet olamazsan tarlusal al ve adetinin ilk 4 günü içerisinde gel ilaca başlayalım ve birde ilaçla bakalım dedi. Çok moralim bozuldu yaaa dokunsanız ağlıycam o derece yani :18: eşimde bu gün tahlillerini ve filmini çektiricek inşallah onunkiler bari güzel çıkar umudumu git gide yitiriyorum…. Allahtan umut kesilmez biliyorum ama ne bilim yaaa offf :18:
canımmm allahtan umut kesilmez tabi sakııınn.şükretki önemli bir problemin yok yumurta oluşumun hiç olmuyo değil ama ya geç oluyo yada 2 ayda bir oluyo.o vericekleri ilaç varya yumoşlarını bomba gibi yapıyo.sana bişey diyimmi valla senin bu şekilde hamile kalman %80.çünkü yumurtlamamak gebelik engelidir eğer tek engelin buysa önümüzdeki ay müjdemi isterim🙂

slmm kıslar nasılsınız bu ay daha umutlu başlıycagım hayata artık annemle aram biraz olsun iyi olmaya başladı hazirandada istanbula yanlarına gidicem 15 gün kalıcam ve moralim daha çok düzelcek eminim bundan sonrada kafam rahat olucagı için eminim en kısa zamanda melegimde annesine gelcek sevindircem beni
tatlım ana gibi yar olurmu yaa ne iyi etmişsin.iyi ol tabi annelerimizi rabbim başımızdan eksiketmesin,ettiklerininde mekanı cennet olsun inşallah.evet kafanın rahat olması çok önemli bak herşeyde bir hayır var belkide sen bunu başarıcaksın🙂
kıslaaar herkese selaaam.ben garip bi rüya gördüm eşimle banyodayız banyo yapıyoruz.ayağımızın altına biriken suların üstünde hep ovulasyon testlerinin jelatinleri var 🙂güya daha önceden kullandıklarımmış.onları topluyorum ayağımızın altından artık gerek yok bunlara der gibi.bu nedirki kızlar iyimidir banyo yapmak bide hani ovulasyon testlerini tpolayıp atıyorum falan iyiye işaret olabilirmiki? 😉
olabilir tabi tatlım bence çok güzel bir rüya.çok kısa zaman içinde ovulasyonlara testlere falan ihtiyacının kalmıyacağını gösteriyo bence🙂hadi bakalım hayırlısı

Axşamın xeyir tatlım. Ya tüm geceni uyumadım, dişim öğle bir ağrıyorduki, çok kötüydüm, sabah doktora gitdim düzeltdirmekçün hamile olduğumu sordular hayır dedim, ama ya hamişsem diye düşünüyorum.acaba kötü bir etki olurmu, doktora da gitmedim, gelicek adetini bekle söylediler. Sen en son ne zaman baküde oldun?esl adın ne?burası çooook güzel,1yıl öncekinden bile çok çok farklı.eurovision nedeniyle çok harika oldu. sen seyr etdinmi azerbaycanı?bir az özlemini gidermişsindir.dün bir test yine yaptım, ikinci çizgi yarıya kadar baya bir belirgin, kalanı ise silikdi, büyük ihtimalle bir bozukluk vardı,galiba hayat benimla dalga geçiyor.
aynurecim başka bir marka test alıp tekrarla tatlım silik çıkması olumlu bişey biliyosun ihmaletme sakın

ciel cnm geçmiş olsun dr bana magnesıum diasporal verdi onu kullanıyorum banada bol bol yat dedi ben bebekde sorun çıkmasın diye dua ederken bebeğin eşinde sorun çıkması şaşırttı beni neyse bebek ii bu sorunda düzelir inş cnm sende kendine ii bak dinlen bol bol canımm...

Merhaba defnecim, ben başka marka test yaptım, sonuç negatif, ama diğerinde de bazen negatif çıkıyordu.bir daha test yapmamaya çalışcam, tabi başara bilirsem.diğer adetimi bekliycem.ama karnımın içinde öğle acaip ağrılar falan oluyorki beni çok umutlandırıyor.

canım keçmiş olsun.dikkat etsene kendıne.bak ben bılıyorum onların öyle söyledını o zaman adetını bekle.canım en son keçen sene olmuşdum.evet ya cok guzel olmus keşki olsam orda canım canım.yazı gelırsek görüşürüz tamamı fıstıkım.
merhaba kuzum.Onların öğle söğlediyini biliyorsan, o zaman asla görüşmemize izin vermiyceklerini de biliyorsun.inşallah sen gelirsin vatanına, aileni görürsün, ama netden de ayrılmazsın, hep yazışırız. sırr diyilse İsmini, yaşını bana söğlermisin çok merak ediyorum.lütfeeeen. bu arada ben dün yine başka markayla test yaptım sonuç negatif, ama diğerinde de bazen negatif çıkıyordu ya ben onun için hala umutluyum, hem de karnımın için da acaip ağrılar oluyor, midem de 2gündür hafif bulaniyor.eger geçen ay hamiş kalmışsam şimdi tam 1aylık olması gerek.acaba belirtiler bu zamanlarmı başlıyor.of yaaaa.ama biliyormusun ben düşündüklerimi, hiss etdiklerimi sadece burdan sizlerle paylaşıyorum, burdakılara aileme söğleyip de umutlandırmak istemiyorum.

olabilir tabi tatlım bence çok güzel bir rüya.çok kısa zaman içinde ovulasyonlara testlere falan ihtiyacının kalmıyacağını gösteriyo bence🙂hadi bakalım hayırlısı

canım bal damlıyo ağzından teşekkür ederim.

LAVİİİŞŞ LAVİİŞŞŞŞŞŞŞ:deli::deli:nerdesinnn secoş vardıya hani aşılama yaptırmıştı hamileyyyymiiiişşşşşşşş :deli: negüzel bir haber bu yaa valla içim umutla doldu.darısı başımıza kızlaaarrrrr🙂🙂

anammm secoşu biliyorum ben yaaa çok sevindim valla hayırlısı olsun Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah darısı senin başına şafak kaçtı bu arada defnemmm :D:D

tatlım en erken ben uyanıp geldim bugün ama kimsecikler yoktu sonrada işten fırsat bulamadım bak anca şimdi giriyorum.iyi olmana sevindim canım daha sık gel olurmu🙂

meleeekkkk karşı komşum vardı 5 aylık evli hamişmiş 1 aylık dün söyledi bende sana söyliyim dedim🙂 seni ,asiyi vede suzuuyu falakaya yatırmak lazım.kız ondan güzel nevar dünyaya bir canlının daha geleceğinin haberini almak harika bişey.çünküüü çok az kaldı bizde o haberi etrafımızdakilere vericez.onlarda havalara uçsun mutlu olsun istemezmiyiz.sakın kederlenme arkadaşım yumurta takibinde morel önemli buyöntemle hamile kalan çok var.sende onlardan biri ol inşallah🙂

ayy sorma kız bende heyecanla,sabırsızlıkla bekliyorum 5 güncük kaldı🙂

canımmm allahtan umut kesilmez tabi sakııınn.şükretki önemli bir problemin yok yumurta oluşumun hiç olmuyo değil ama ya geç oluyo yada 2 ayda bir oluyo.o vericekleri ilaç varya yumoşlarını bomba gibi yapıyo.sana bişey diyimmi valla senin bu şekilde hamile kalman %80.çünkü yumurtlamamak gebelik engelidir eğer tek engelin buysa önümüzdeki ay müjdemi isterim🙂

tatlım ana gibi yar olurmu yaa ne iyi etmişsin.iyi ol tabi annelerimizi rabbim başımızdan eksiketmesin,ettiklerininde mekanı cennet olsun inşallah.evet kafanın rahat olması çok önemli bak herşeyde bir hayır var belkide sen bunu başarıcaksın🙂

aynurecim başka bir marka test alıp tekrarla tatlım silik çıkması olumlu bişey biliyosun ihmaletme sakın

valla defnemm şimdilik yumurtam yok anamm eğer öleyse çok umutlandım bak bende dünden beri kendi kendimi yiyorum yumurtam yok nasıl hamile kalıcam diye bunu duyduğuma çok sevindim vallahi du seni öpecem defnemm :asskim: hayırlısı olur inşallah

Geri