Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

Slm kızlar nasılsınız uzun zamandır görüşemiyoruz hepinizi çok özledim.
Bu gün adetimin 18. günü yumurta takibi için doktora gittim ve dönüşde size yazmak istedim.18. günüm ve hala yumurtalarım yok bu ay umudumuz kalmadı dedi doktor ya ara da bir defa yumurtluyosun yada kendi başına yumurtluyamıyosun dedi. Kendin adet olamazsan tarlusal al ve adetinin ilk 4 günü içerisinde gel ilaca başlayalım ve birde ilaçla bakalım dedi. Çok moralim bozuldu yaaa dokunsanız ağlıycam o derece yani :18: eşimde bu gün tahlillerini ve filmini çektiricek inşallah onunkiler bari güzel çıkar umudumu git gide yitiriyorum…. Allahtan umut kesilmez biliyorum ama ne bilim yaaa offf :18:

canım hiç sıkma canını o ilaçlarla yumurtalıklar uyarıldı mı canavar gibi çalışıyorlar, bir de çatlatma iğnesi ihtimaller çok artıyor.. lütfen iyi düşün bak en azından ne yapacağınız belli ve zor bir yöntem değil 🙂 benim arkadaşım klomen ile ikinci ayında hamile kalmıştı var olan sistemi çok değiştiriyor bu ilaçlar, çok işe yarıyorlar..

cnm asim hg cielimin dediği gibi ilac catlatma iğneleri inşş yumurtalarını geliştirir bide ben sana hep diyorum hayıt suyu hayıt suyu diye dilimde tüy bitti ben sipariş verdim başlayacam bak öyle bi düzene girmişti ki 2 ay devam etmedim işte ben bide yumurta geliştiyiuo o yani bul ve kullan derim

ya saka gbi ya bi abla vardı 35 yasında evlendi bu benmö eski patronum şimdi fecede gördüm hamişmiş onunla aynı anda evlenen arkadasımda hamişmiş hayat sanki oyun oynuyo bana valla ya bazen insanın aklı almıyo neden dye

maalesef suzumm yaa bende hep öle oluyorum ne zaman hamilelikle ilgili üzülsem hemen gözüme sokar gibi hamile haberleri hamile elbiseleri bebekler falan filan hepsi gözüme giriyo sanki yaaa :tsk:

canımmm büyük ihtimalle kızın olcak demek negüzel ya rabbim önce sağlık versinde🙂 doktoru dinle vde bolbol yat zorunlu olmadıkça kalkıpta yorma kendini sakın.gerçi hareketli biriysen insan çok zorlanıyo.bende aşılama yaptırdımya doktor dedi normal hayatına devamet ama daha dikkatli hareket et amaaa nerddeeee düşe kalka iş yapıyorum huy işte bide bebek varmı yokmu bilmediğim için henüz adapte olamıyorum tabi bi öğrensem test sonucu için aradığımda ilk kez; pozitif merve hanım deseler🙂 o günün tarihini altın harflerle yazıcam ama 🙂

defnemm az kaldı seninde hadi bakalım hayırlısı olur inşallahh vallahi eşimede anlatıyorum hep dua ediyorum sizler için Rabbim inşşallah o hayırlı haberi bizlere vermek nasip olur bitanem:kiss:

günaydın kızlar ben dün itibariyle adet oldum artk takmıyorum kafama zaten biliyodum bişe olmadığını sadece doktor braz umutlandrmıştı ama ynede belliydi olmadığı neyse her zaman dyorum yeni bir ay yeni bir umut persembe esim gidip sonuçlarımı göstercek bakalım ne dcek ne vercek bazen cok yoruluyorum bu sefer tamam dye demekki bizm tamam dememizle olmuyo allah nasip edcekki olucak beklemekten sabretmekten dua etmekten baska caremiz yok

aynen bitanemmm yaa hayırlısı olsun demekten başka bişey gelmiyo ki elimizden Allahım inşallah nasip edecek inşallah.

merhaba yasminciğim,
kanama için ne verdi? benim de plesentanın hemen altında 1 cm çapında kanama var progestan kullanıyorum günde 3 tane. dün kanamam olunca yakındaki bir doktora gittim bol bol dinleneceksiniz en önemlisi o dedi, geri kalan herşey iyi dedi 🙂 birde çok heveslenmeyin kendinizi kaptırmayın ama kız olma ihtimali daha fazla dedi 🙂) bize kaptırmayın dedi ya dün akşamdan beri kızım kızım diye seviyoruz göbeğimi 🙂) ama daha çok erken tabi 14+1'im henüz.. dediğin gibi aklı bedeni sağlıklı ve hayırlı evlat olsun da...

cielcim doktor öle dediyse kızdır doktorlar aslında anlıyorlar ama emin olmak istiyorlar yaa hayırlı evlat olsunda kız erkek hiç fark etmez vallahi :kiss:

canım hiç sıkma canını o ilaçlarla yumurtalıklar uyarıldı mı canavar gibi çalışıyorlar, bir de çatlatma iğnesi ihtimaller çok artıyor.. lütfen iyi düşün bak en azından ne yapacağınız belli ve zor bir yöntem değil 🙂 benim arkadaşım klomen ile ikinci ayında hamile kalmıştı var olan sistemi çok değiştiriyor bu ilaçlar, çok işe yarıyorlar..

ayy cielcimmmmm valla varya içime su serptin yaaa valla bir rahatlık geldi içime inşallah dediğin gibi olur şimdiki umudum klomen inşallah onunla bari yumurtalarım olur diye dua ediyorumm zaten bu ay dikkatimi çekti mesela geçen ay yumurtladığımı düşünmüştüm çünkü hani yumurtalarken bir sıvı oluyormya o sıvıdan vardı ama bu ay hiç olmadı. hayırlısı inşallahh:kiss:

cnm asim hg cielimin dediği gibi ilac catlatma iğneleri inşş yumurtalarını geliştirir bide ben sana hep diyorum hayıt suyu hayıt suyu diye dilimde tüy bitti ben sipariş verdim başlayacam bak öyle bi düzene girmişti ki 2 ay devam etmedim işte ben bide yumurta geliştiyiuo o yani bul ve kullan derim

yaa lavişim bilmiyorum ki kuzum yaa önümüzdeki ay klomenle yumurta geliştirici incir kürünü denemek istiyorum inşallah işe yarar :kiss:

kıslaaar herkese selaaam.ben garip bi rüya gördüm eşimle banyodayız banyo yapıyoruz.ayağımızın altına biriken suların üstünde hep ovulasyon testlerinin jelatinleri var 🙂güya daha önceden kullandıklarımmış.onları topluyorum ayağımızın altından artık gerek yok bunlara der gibi.bu nedirki kızlar iyimidir banyo yapmak bide hani ovulasyon testlerini tpolayıp atıyorum falan iyiye işaret olabilirmiki? 😉

melekm takma kafanı boşver birgün o müjdeyi bizde vercez inanıyorum yumurta takibin hayrlı olsun insallah olumlu sonuçlar alırsın
papatyam tatlım sağol. kendimi üzmemeye çalışıcam artık bugün folik asit içmeye başladım kiloma da dikkat ediyorum stres de yapmamaya çalışıcam artık. zaten etrafımdakilere dedim bir süreliğine bana hamile haberi vermeyin diye napimmm duyunca çok dağıtıyom kendimi 🙁 yumurta takibine başladık işte perşembe günü tekrar gidicem kontrole bakalım yumurtalar ne alemde olucak...

asim o ilacdan bende kullandım yanılmıyosam valla yumurtaları okadar büyütyolarki doktorlarn desteklediği ilac hiç takma kafanı sanırım banada destekliyci vercek ynebaslıcak takibimiz hakkımızda hayırlısı artk inşallah bu cabalarımız boşa gtmicek buna inanıyorum ne kadar karamsar olursam olim :bebiss::hamileyim:elbet olcak bir gün
Slm kızlar nasılsınız uzun zamandır görüşemiyoruz hepinizi çok özledim.
Bu gün adetimin 18. günü yumurta takibi için doktora gittim ve dönüşde size yazmak istedim.18. günüm ve hala yumurtalarım yok bu ay umudumuz kalmadı dedi doktor ya ara da bir defa yumurtluyosun yada kendi başına yumurtluyamıyosun dedi. Kendin adet olamazsan tarlusal al ve adetinin ilk 4 günü içerisinde gel ilaca başlayalım ve birde ilaçla bakalım dedi. Çok moralim bozuldu yaaa dokunsanız ağlıycam o derece yani :18: eşimde bu gün tahlillerini ve filmini çektiricek inşallah onunkiler bari güzel çıkar umudumu git gide yitiriyorum…. Allahtan umut kesilmez biliyorum ama ne bilim yaaa offf :18:

negüzel cnm umutlu olmak istek var cünkü yılmıyoruz yaşadıklarmızdan oh git kafanı topla braz umarım iyi gelicek sanada
slmm kıslar nasılsınız bu ay daha umutlu başlıycagım hayata artık annemle aram biraz olsun iyi olmaya başladı hazirandada istanbula yanlarına gidicem 15 gün kalıcam ve moralim daha çok düzelcek eminim bundan sonrada kafam rahat olucagı için eminim en kısa zamanda melegimde annesine gelcek sevindircem beni

canımmm gunaydın.nasılsın kuzum.doktora gitdimi,sen ultrasona bir daha git.:ebebek:.oralarda veziyyet nasıldı?çokkk özlüyorum memleketmi kurban olurum ya memleketme :ar4fd:yazın sonu geliyoruz buyuk ihtimal.aynuş inşeallah sende çokkk yakında hamiş olursun....
:sarilma:
Axşamın xeyir tatlım. Ya tüm geceni uyumadım, dişim öğle bir ağrıyorduki, çok kötüydüm, sabah doktora gitdim düzeltdirmekçün hamile olduğumu sordular hayır dedim, ama ya hamişsem diye düşünüyorum.acaba kötü bir etki olurmu, doktora da gitmedim, gelicek adetini bekle söylediler. Sen en son ne zaman baküde oldun?esl adın ne?burası çooook güzel,1yıl öncekinden bile çok çok farklı.eurovision nedeniyle çok harika oldu. sen seyr etdinmi azerbaycanı?bir az özlemini gidermişsindir.dün bir test yine yaptım, ikinci çizgi yarıya kadar baya bir belirgin, kalanı ise silikdi, büyük ihtimalle bir bozukluk vardı,galiba hayat benimla dalga geçiyor.

Geri